Skip to main content

Posts

Showing posts from May 8, 2009

Tag By Ila

dah lame xdapat tag nih...

rase mcm bebas jek xyah nk jawab soalan ke ape kan..

tp kali ni...

terkene lagi..xleh nk ngelak lg...hehehe

xpe Ila bukan selalu pon menyusahkan aku [ssh ke jwb TAG ni?...sumtime lah...sumtime lagi...best jugak..sbb dia jadik best..bile ko xtau nak wat ape ketika di opis...hahahaa]

Rules:
1.Anda perlu printscreen wallpaper/background desktop anda yang tengah guna sekarang. Jangan tipu2 tau.... (ok aku xkan tipu punye...mmg inilah rupe dekstop aku....mak eihhh serabut nye mengalahkan kepala hotak aku ketika peneng ok!)




2.Bgtau nape anda suke wallpaper anda itu...
hahaha ntah..aku pon xdek perasaan nak kate aku suke ke idak....dah ni jek yg ade dr awal..layan kan ajo...

opsss maybe sbb color dia kot...yg light2 purple gitew....

3. Tag 10 people...
ramai tu...huhuhu jap...aku kire cukup ke idak... murni, sharna, azizul (opss name penuh), sazulya, dewi, yam, didi, mira, sepul (clone abg aron..alamak terlebih sudah!), & sarah...fouhhh cukop pong

Camnilah..CAMniLaH!

camnilah..

camnilah...

camnilah...

GAYA HIdup Adam Rifqi..
camnilah...
Adam ketika sibok ngan keje nye

wah...BEBAS kuman dengan Dettol..opps mama mop lantai pakai pencuci Cap Giant jek! :P

terhenti seketika

bukan dia kesah pon ape yg berlaku kat sekeliling

iklan oh IKLAN

bile iklan muncul

adam terkesima..terkaku

adam yg kagum ngan Minyak masak..nak tolong Mama Adam masak ke?
sangat lah khusyul tgk IKLAN...budak2 ler kate kan!

Adam: Mama..Lima Hengget Sembilan Puloh Lima sen jek...Kite lunch kat sini lah...Bubur Ikan busuk tu xsedap lah!Ni nampak sedap..rase lagi lazat...

Sarawak - Part 11 [ Makan-Makan]

dah smpai sarawak ..tak sah kalo xcarik Mee Kolok or Laksa Sarawak... kat sarawak cool sbb tym brekpes lagi dah leh dpt mee kolok or laksa sarawak ni....

oleh sebab, mlm mase sampai dh makan kat Barok Village [entry nya di sini]

xdpt mkn mee kolok malam tu..so, pg tu aku mintak lah kat Azim suh bwk kami makan kat kedai yg ade Mee Kolok nih.....
setelah penat mencarik... ni lah kedai yg kami berjaya ddk & order...hehe sbb nye yg 2-3 kedai before tu..semoat ddk tp xsempat order sbb Mee Kolok..abis dahhh!!

ni lah cafe yg berjaya kami DDk+Order hehehe....tp sedih nye...mee kolok goreng abis SUDAH! maka makan ajolah mee kolok sup...janji layannnn
ni menu kat kedai yg kami DDK tapi xorder..heheh seb baek org sane xkesah & ok jek..kalo kat sini.,mau dah kene jeling or maki hamun kot.
ni plak salah satu kedai yg xjadik nak ddk makan...sbb dd tp amik suasana jek...mee kolok & laksa dah abis...terpakse angkat punggung carik kedai len...mak eihh laku nye lah kedua2 menu tu ek... seb bek ke…