Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

Raya 2012

Yeah ni ajelah gambar raya saya. yang lain-lain kat fesbuk. selow nau lah nak upload gambar. tensi saya tau. dan sila abaikan muka saya yang besar macam pinggan itu.

Raya kalini sama jek macam2 taun lepas cuma ada spesel sket sebab saya dah 30 tahun 2 hari sebelum raya... rayaku lebih bermakna sebagai orang dewasa..cewahhhhhh...
Budak kenit ni dapat kaki masa raya ke-2, kelakarnya time tu disebabkan ramai kanak2 yg sama level dgn dia berlari2...jadi dia eksited terlebih..terjoin budak2 tu berlari..huhuhu memang kesian....sbb dia asik kawan dengan orang2 dewasa jek kan....tu yang malas nk jalan....huhuhu nak ada geng baru nak berjalan yek....biasa lagi dia....

raya tetap meriah & memenatkan...huhuhu biasalah xpenat bukan raya namanya. dan hadiah terbaik birthday tahun ni ialah kena jadi baby sitter budak kenit ni masa bithday saya ya.. sungguh lah..nak kena hangkut dia ke mana..sebab xsampai hati nak tinggal kan dia dengan nenek. so, maklong ko memang cuti haritu sebab nak jaga k…

Minyak kereta

Sangat lsh bagusssssss harini....baru 2minit meninggalkn perkarangan rumah..minyak kereta pon blink2 kn....so kena singgah petrol pam jugak.. .the best part sampai petrol pam.....purse tak bawa. Takkan nk patah balik..adoiyai...mintak2 lah sampai opis....mmg alhamdulillah sampai tapi...mmg menyala jelah lampu gambar pam minyak tu kan..saiko nak sampai opis..huhuhu

Sampai opis terus nk pinjam duitkn..seb baek ade online bank. Blh transfer terus..kira guna konsep dptkn cash cepat bila tiada kad atm di tangan..huhuhu dan.lg saiko xde pengenalan diri..jgn kena thn sudah..lesen pon xbawakkn..haha

Bila jadi mcm teringat kt en.hussin dulu selalu pinjam duit dia nk bayor parking if tertinggal purse and selalunya dia kata xpayah bayar balik...mcm bapak aku lah plak..tapi segan lah kn if xbyr balik..dah lah asik tertinggal purse semendang kn..hehe..tp time lunch dulu xkesah sbb nyiok ade...xpayah segan mntk dia byr kn duit lunch kn..hehe nyiok kn kaye

Ni seb baek ade yg ade cash in hand lbh sk…

Sedondon

Ibu dan anak sedondon. Comel :)

Ko ada?

Seb baek brother tu ade..yg lain penakut..aku lg lah..haha bila masa lah biawak tu masuk kn. Ish..ish.. Nnt aku cerita lengkap..

All about raya

Iklan raya aku boleh xperasan lg. Nmpk sgt kurang masa menonton TV seminggu kebelakangan ni.

Lagu raya baru dgr sekali kot kt jusco ahad lepas.

Baju raya...owh ni settle sbb baju yg dah lama tempah baru siap b4 raya..selamat bajet.

Kuih raya...mcm taun2 dulu..beli plus buat sndr

2 malam lg dah masuk 10mlm terakhir ramadhan. Hope kita sama2 dpt merebut keberkatan mlm 10 terakhir bersama2.

Sebenarnya aku baru terperasan yg ahad depan dah masuk tu pon lps berbalah ngan opismate aku. Aku bajet minggu lg 1. Pantas sungguh masa berlalu. Dan skrg tgh melayan lagu raya sbb nk amik mood.hehe. Baru lepas apply cuti raya yg dah mmg wajib cuti. Lupa opis aku mmg akan tutup seminggu utk cuti raya. So tak payah sakit kepala nk kira cuti and nk apply kn..lagi2 utk org yg br start keje 3bula..miahaha.

Ok nnt sambung if ade list lain

Dan rindu plak.kt didi. Serius rindu ok.

So sweeeeetttttttt