Tuesday, October 23, 2012

Rojak pon sodap :P

Terlampau banyak cerita tertangguh dan dah xtau nak mula yang mana satu pon. maka aku ambil pendekatan belasah ajelah..janji ade story mory in the morning glory utk harini yek.

gambar atas ni masa unit aku buat makan breakfast nasi lemak. merasa lagi suasana macam kat Bernas dulu.hehe cuma tukang masak bukan kak maznah lah kan. style sama. boleh masak kat opis..hehehee

ni masa best fren aku kawen. sape lagi kalau bukan si amy. yupp semua geng dungun panggil dia amy kembang..hehehe bkn sbb dia kembang sbb rambut dia dulu kot..ahaks..mcm2 zaman tu kan. dah selamat pon jadi isteri orang kan. semoga mereka berbahagia dan kekal hingga akhir hayat. amin


tak lama lepas tu, 12 okt sampai 14 okt ada sukan kampeni aku utk kontinjen semenanjung..cehhh jadi atlit plak aku kat sini kan. asalnya tak join tapi bila tarikh tukar dan ada yg tarik diri..aku pon grab je lah offer. kalini buat kat uum sintok, kedah. happening habis lah and enjoy sampai masing2 balik dengan suara rock!
aku masuk games tak lain tak bukan..badminton ler kan..ni lah mimie...partner aku utk games  badminton tu..hehehee cayalah...
ni sebelum bertolak kat opis HQ. alamak tudung tersama plak ngan damia...huhuhu layan kan jek..buy one free one..uhuk

yang ni masa lepas wedding si amy, malam tu aku lepak ngan khatul & lyza, teringin nk makan roti john semabok..layan.......licin semuanya kami bedal...huhuhu

ni masa baru sampai kat UUM. amik ko cerita mmg rojak. malas dah aku nk susun gambar kan..layan kan je...
dan inilah team badminton HQ. cehhhhh walaupon comel2 belaka....awas ya.....size ketinggian bukan ukuran..uhuk
ok bangga dengan medal masing2. tak sangka dan tak sia2 sesi latihan yg agak main2..hehehe kami menang tempat ke-2. cewahhhh lawan dari pagi..final nk dekat kol 12am. giller seharian hokeh.....
ni malam sebelum bertempur..terapi perut dulu..kasik kenyang...majlis makan malam para atlit namanya..hehehehe
tahniah team badminton....cayalah! taun depan kita kaut emas plak yek.
dan ni hanya gambar poyo masing2 yg jeles tgk wilayah lain posing...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...