Skip to main content

Posts

Showing posts from July 27, 2009

Maybank

Aku sakit ati ngan Maybank2u..sebabnye..since last friday..aku request TAC...berpoloh2 kali..tp xdpt satu haram...menyebabkan proses pemindahan wang aku tertangguh & teros tertangguh...arini pon aku sakit ati lagik..& akhirnya..kawan aku yg keje kat maybank yg tak tahu ape2 telah terima habuan lumayan dr amukan aku..hahaha kesian kat dia..& thanx to murni sbb selamatkan keadaan aku...

ni kompem maybank boikot no acc aku nih....sbb asik berbelanje jek bulan nih..haih* kehendak & keperluan idop namenye kn..bkn suke suki....

+-Penat=

Penat

itulah yg blh aku perkatakan...nak bgn pagi td mmg malas...hampir2 lah nk EL jek..tp sayang kan baki cuti ku itu...gagah kan jugak lah kaki melangkah tok pegi keje..smpai opis plak..baru teringat semua mereka xdek sbb nye kursus..pehtu ngan ade yg MC lah vagai..tinggal aku ngan murni sajok..hahahahaa

rase ke-penatan ni adalah disebabkan oleh beberapa faktor seperti yg di listkan di bawah ni nnt:-

yg pertamanya, aku mmg sajek jek set mind aku dengan rase keletihan [hahaha boleh ke?]pehtu yg keduanya, aku penat di sebabkan aku yg carik penyakit penat ni...ngeh33sebab ketiga plak, cerita nya begini, sabtu yg lepas aku ngan dd pehtu bersama pasangan suami isteri mira & wafi telah ke putrajaya tok shot outdoor sbb ni baru ade kesempatan kan...maka nya..kami ke sana semata2 utk berposing...aku pon turut berposing tonggang tonggek tp seyes..rumput tu bau busuk...xleh blah...ngeh33 tah ape kene mengena rumput tu ngan bau hanya aku saje yg tau....& smbil carik lokasi ke-2 kami carik…