Skip to main content

Posts

Showing posts from April 26, 2010

Malam Seribu Warna

Itu lah tema utk Annual Dinner comp aku tahun ni. Even ni lah first tym comp aku buat acara sebegini ruper kan...makanya, semua org excited. sebelom majlis ni berlangsung...kire seminggu sebelom..semua org dah sibok bertny pasal "Nak Pakai ape pd mlm itu?". Erm aku senang jek...utk jadik terlampau vouge...aku perlu memperbaiki cara aku berjalan ke arah lebih sopan atau seperti kucing berjalan kn. Kalo xdek unsur boleh berubah..lupa-in aja nak pakai2 yg kelazzz giteew...kang wat org laen sesak napas jek..

erm aku belasah jek ape yg sesuaikan. & ni lah hasil nya....abaikan jek....bentuk badan yg terlampau gemoks tuh!
Jauh betul lah depa ni pilih tempat kan...tp layan kan aje....janji dpt makan.cume tekak aku xberapa nk kena plak ngan menu mlm tu..keh keh..wat rugi jek kan. Ke aku yg xreti nak makan ape yg org2 kaya makan...makanya..redha ajelah ngan tekak kampung ni.

owh lupe...Kak Nor ngan wajah baru..tp over shadow kitaorg yg mude mudi ni plak...& tempat yg dipilih mmg …