Monday, April 15, 2013

Budak ni mmg kelakar. Lebih kelakar bila dia dengan basikal baru ni. Jumaat mlm aku sampai kg dah kol 12lbh..dah msk hari sabtu kn..hehe dia baru masuk buai nak tido..aku terus ckp..maklong ada basikal nak tengok?terus jawab nak...mcm le dia paham ape itu basikal..haha...1st time tengok..giller teruja muka dia..yg tak tahan bila bontot dia ddk kt seat basikal..dia dok sebut..nenonenoneno..ko hengat ni ambulan apak ko ape...keke tp versi sebutan dia sengau sikit..nyenyonyenyo...dah pujuk2 trn baru nk trn..suh sambung main esok pagi je..nasib mendengar kata kan...owh dia tidur kt umah atok sbb esok nk kenduri kitaorg sibuk dok mengemas pinggan mangkuk mlm tu...

Yg kelakarnya....esok pagi kompem lah lps subuh semua pakat tido..atok ngan nenek g pasar...blh plak dua bgn tido awal n tolak basikal 1 rumah sambil mulut kecoh nyenyonyenyo..omai....kami ni mengantok lagi daniel oiiii..sabar ajelah

Dan siang tu xmo tido..letih wehhh nk tgk dia sambil buat keje dah lah busu dia blk lmbt..adoi..kena buli lah maklong ko ni..hampeh...rasa nk je bg dia tergolek sekali kat tangga..biar dia rasa..tp xsanggup nk dgr jeritan dia yg maha hebat tu...huk huk..dah lah bdk masyam...main je pon ko reti kan..

Page 105

Percutian kali pertama bersama geng opis. perancangan since end of dec 2012.kunun nak pegi on march 2013 tapi date yang kami pilih adalah cuti sekolah, maka pihak agen mintak kami pilih tarikh lain..hehehehe dan dari 12org tinggal 8peserta je yang berjaya ke pusingan terakhir..hehehehe


Bajet RM350 seorang termasuk transportation KL-KT dan KT-KL. huhuhu. Penginapan kat sana di Redang Lagoon, tempat sempoi dan bilik pon best sbb ada aircond, takde pon takpe..aku bukan tidoq pakai aircond kan..pakai kipas pon mau sengal hidung aku dibueknya..hehehee

gambar kat atas ni masa nak beransur pulang..biasalah..masa mula-mula semua galok..xsempat nak bergambar lagu ni..hehehehe



dan pakej snorkelling 3 kali berbaloi sbb dah reti berenang ni..mmg rasa berbaloi..xdelah rasa menggelupur ke ape kan..even campak kat open sea...yg agak dalam..still blh bergerak dan balik ke boat sendiri..syabas..hahaha dan puas hati dpt tgk coral yang aku blh bg thumbs up lah kat sini..sbb byk coral yg hidup dah cantek2....

ni view dari depan redang lagoon....tapi sunrise terlindung..sob sob ...

1st day makan malam is bbq, dan kena kipas sendiri...nk makan bape byk..sendiri sukat..hehehhee
ni masa mula-mula..semua semangat..trip yg ketiga..tinggal aku ngan mimie je yang gagah..hahahahalain-lain dah surrender






view di pag hari.....

tapi mmg recommend lah redang lagoon ni utk yg pegi dlm kumpulan...and esp dengan geng2 bujang..huhuhu sangat seswai...

dan insyallah blh datang balik,..and boleh pertimbangkan nak amik lesen dive ke tak...sbb gelabah air aku dah takde..keh keh keh

ni vew masa hari sampai...kot..lupa dah..




Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...