Sunday, November 21, 2010

Life as we know it

Celik jemata pagi ni, terus teringat nak tengok jejaka hensem...tapi pejam balik sbb belom tibe waktunya, skali tgk jam nak ke pukul 10am, terus lah melompat bangun dan berlari ke toilet...

bersiap ala kadar, start enjin kete, zasss ke MV yg sekangkang kera...fouuhh seb baek awal lagi..maka parking byk...dan senang jek nak dpt tiket sbb org masih belom ramai...dah beli tiket, beratur beli sumthing utk brekpes, cool sbb org masih boleh dikire dengan jari...maka sambil tgu utk masuk wayang tu...soru lah sekejap tepi tiang...

dan masuk cinema...duduk diam2, well citer ni abis ditayangkan [u know me....jgn harap nk tgk tym org lain tgk berebut nk tgk kan]...ade lah dlm 10org kot dlm wayang tu....tenang je layan movie harini...kol 11am - 1pm....
wanita hot
dan jejaka goges nims
ade 2 ketul plak gambar lelaki nims,

well i perempuan kan..maka tgk lelaki lebih sket lah...abis muvie terus balik umah, on laptop...main games plak kat fesbuk..cool nye lah weekend ni..

Nota kaki: awas lah org yg wat janji temu tp senyap tanpa khabar berita...mmg terima balasan lah nnt~~~`

Kejohanan Bowling Sentap GGO 2010

Lokasi macam biasa lah, Pin Junction, Cineleisure, Damansara. Pada tarikh 20-11-2010, Sabtu pada jam 11am - sampai habis games. Plan asal nak main 2games jek, tapi para peserta masih ghairah nak mengutip mate demi mempertahankan kejuaraan masing-masing.

disebabkan tahun ni memang xdek aktiviti lain selain makan dan kenduri kahwen sazz&adi, makanya weols plan utk mengadakan majlis pertandingan bowling yg gilang gemilang sebelom 2010 menutup tirai.

Are you ready GGO? lets party...hehehe


well games pon dah tamat, peserta pon gembira ngan keputusan yg tak kurang hebatnya, ok, ni serba sedikit gambar sepanjang pertandingan berlangsung,,,
tu dia, orang paling bergaya membuat balingan, cayalah ahli team aku ni...owh lupe,..better aku memperkenalkan ahli kumpulan ek...

Team Supik Gelenyah

1) Yun
2) Adi
3) pop

Team Baiknye Cilok

1) Saz
2) Nik
3) Cyana

Team Isi dan tulang

1) Dewi
2) zizo
3) Musab
ha, itu dia pengawal tulang dah melaksanakan tugas sebagai pengawal, yang mane mengawal suasana dr diganggu oleh oleh ahli2 kumpulan yg terlibat dlm pertandingan kali ni.
tu dia...i baling relax jek....dah jatuh sume...why lah brother sebelah tu beria baling..tp ke longkang perginya..hehhe

tu dia...gaya dah ade...tp, ade jugak aksi kuak lentang di landasan kan..hehehe tergamam seketika semua..
masing-masing xleh duduk dengan tenang....mmg masing2 kepanasan utk memastikan team masing2 menjuarai...well team i, relax ja...tapi kami dah ditakdirkan jadi juara kan...

perghhh...muka stress nmpk....
ha dah gembira...selepas mendapat strike! terer plak minah ni harini..
ni memasang strategi ke utk menjatuhkan musuh sebelah menyebelah
lah dah mcm kelas dansing plak mereka ber2 ni..pdha; xkenal pon minah tu kan..huhuhuhu
"yessss....xlame lagi ayam muncul di screen..hehehee" kata abg soljar
ok lah pemenang ke-3 jatuh kepada....team isi dan kuku..sorang ahli lagi dah lari sbb malu dpt no corot...
team baiknya cilok, berpuas ati ngan naib juara...walaupon mereka bekerja keras utk memastikan trofi juara milik mereka.,.sampai terlentang lah sorang ahli kumpulan mereka..hehehe
well, kami yg cool....Supik Gelenyah [mcm geli jek bunyik nye kan..tp makne dia baik] well, million thanx pd pop yg memastikan kumpulan kami mendahului dengan Gah walaupon dia cedera di jari mase game ke-2..... gembira betul kami..sbb pulang dengan kacak bergaya..huhuhu
ok, pop juara keseluruhan lelaki..cayalah pop....
pemenang gaya....
juara keseluruhan wanita...cett dia jugak bolot kan..xpe xpe...siap lah nnt ...aku berazam nak jugak kalahkan dia..muaahahhaa

ok lah, jumpe lagi di aktiviti lain...di lain waktu dan di lain hari....tata....kerusi kosong tu utk musab sebenarnya..hehehe

Nota kaki: yolah aku tau..aku utang lg ksiah singapore..huhuu nnt lah..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...