Skip to main content

Posts

Showing posts from August 16, 2011

Tsk Tsk

For the 1st time bulan ramadhan tahun ni kena berbuka dalam kereta semalam gara-gara xsempat sampai rumah. mana nak sempatnya, kalo keluar dari opis damansara nu kol 7pm, then sampai kat parking dah kol 7.10pm kan. terpaksa tapau roti seketul. dan terpaksalah berbuka di jalan universiti. hehehee poyo jek kan cerita, harapnya, harini taknak lah kejadian semalam berulang. tapi saya masih di opis KL. KL ye..KL....aku tengah menghitung nasib ni..adakah sama macam semalam. sob sob..kerja sila lah sila lah...selesai segera. Bukan tunjuk rajin tapi ni semua kerja tertunggak sebab esok-jumaat integration workshop, jgn harap dapat buat kerja lain kan.

ok. otak aku ala2 lari sket dari kedudukan asal gara-gara discussion pasal costing mgt. sumpah...makin hari aku makin mengeringkan air dalam otak aku ni..serius..makin tak paham.....sebab air otak aku makin kering..kerana...asik dok pulun perah jek nak paham kan apelah mereka ni merepekkan dan apejadahnya lah mereka ni conteng2kan.....heheheheee …

Iftar with GGO

acara tahunan. gambar aku cilok dari belog cyana. Ni adalah tahun keempat kami beraktiviti berbuka puasa di bulan ramadhan bersama. semoga aktiviti ni kekal sampai bila-bila. insyallah. owh aktiviti ni terjadi sabtu lepas. sempena 13 Ramadhan.

nak tau citer detail. skodeng ajelah belog si cyana yek. aku ni dalam mood sweng. sebab esok kena kerja. huwaaaaaaaaaaa baru nak merancang utk window shopping cuci mata..yolah nk beli lom ada kemapuan..cuci mata dulu lah kan..

ok lah selamat berpuasa. tengah tgu dak budak atat upload gambar berbuka ahad lepas.