Skip to main content

Posts

Showing posts from August 3, 2010

Aimy Zahra

Dah nak masuk 5bulan barulah aku berkesempatan tengok dengan mata kepala aku sendiri si budak kenit yang comel, serius geram aku ngan pipi dia tu, rase nak picit-picit jek..oppsss ibu zahra jgn marah naaa..
Jumpa Zahra and family mase borthday party aariz sabtu lepas. Nasib baik zahra masih lom kenal orang kan, maka senang lah aku nak tolong menyibuk mengagah dia, nanti dah masuk fasa kenal muka orang kompem akan melekat jek kat ketiak makpak dia hehehehe
owh ni masa Zahra nak show off socks dia yang calorful...hehehe Zahra & Ibu sebijik kan? Zarah...cak! bulat nye mata dia....
Nota kaki: hope jadik lah plan kita nak berbuka puasa tahun ni yang seperti biasa rumah marini lah tempat yang dituju kan..hehehe

Ada apa dengan Nama

Ini Tag lama, berbelas hari yang lepas, baru kini perasaan nak menaip tu muncul setelah aku merasa super duper stress mengupdate manually status claim. Owh ni masalah kerja, sila abaikan. Sebab terpaksa buat manually kerana beberapa perubahan yang berlaku dalam biz proses nya. Tiada cara lain melainkan ubah cara manual. Kerja ni memang memerlukan extra ketelitian kerana melibatkan duit..hehehe

berbalik pada bebelan asal adalah untuk menjawab tag dr nyiok kebana yang meminta ahli GGO untuk mencerita serba sedikit asal usul nama.

Bagi aku, nama aku biasa jek, tak masok kategori budak subang nya nama, tidak pula terbabas masuk golongan klasik nya nama [ni aku suka] dan tidak pula tergolong dalam nama-nama yang pelik.:)dan yang paling penting nama aku mempunyai makna yang baik-baik..hehehe

Khairunnisa - Sebaik-baik wanita

amacam cantik kan makna dia.

tapi yang menyedihkan, aku tidak menggunakan nama aku sepenuhnya untuk kegiatan harian ku, di mana silapnya aku pon tidak pasti, orang sekeliling…