Tuesday, February 7, 2012

ini bukan perkara main-main

Selamat pagi.

Hari wilayah dah berlalu, maulidurrasul pon kita dah sambut. Ni thaipusam plak menjelma.lps ni kerja sampai mei ye.

Setelah bertapa lame di kg.aku dengan seriusnya nak cari kerja di melaka. If kengkawan yg bekerja di melaka, sudi nk bg info pasal kerja2 kosong di melaka.roger lah saya. Sesungguhnya saya amat-amatlah serius akan hal ini.

When hampir 7years kat KL and rasa macam nothing je achievement. Tu yg rase baik blk kg dok bwh ketiak makpak. Sekian.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...