Skip to main content

Posts

Showing posts from August 3, 2009

Kene Tukar

Selalu jek perasan ayat ni kat mane2 lebuhraya kn..tp kali ni aku terpanggil utk membebel pasal ni..sbbnye dah xreti nak buat ape utk dijadikan bahan memblogging..ngeh33

nk letak gamba...saya sungguh malas utk memilih & mengupload ye!

TERIMA KASIH KERANA MENGGUNAKAN LEBUHRAYA PLUS EXPRESSWAY. DAPAT KAN POTONGAN 5-10% UTK PERJALANAN 12AM-7AM
[ayat dia lebih kurang lah...]

soppose kene tukor macam ni

TERIMA KASIH KERANA MENGGUNAKAN LEBUHRAYA PLUS EXPRESSWAY. DAPAT KAN JALAN YG JEM+SESAK SELAMA SEJAM DI SEKITAR EXIT SEREMBAN....


amacam ok x?

bayar tol mahal2..jln tetap hazab...wat rugi minyak jek!:P

tp mane ade alternatif len utk perjalanan yg agak lurus kan..hehehhee..makanya...Hadapi ianya dengan senyuman bukan dengan bebelan..ye cik khairunnisa!

Syukur..Alhamdulillah

eH..SilaP lah...tu ayat Iklan Pakcik Makcik Hi-O kan..hehehe tp Syukur Alhamdulillah jugak sbb majlis kenduri kesyukuran sempena pernikahan Lia&Rudy telah selamat berlangsung dengan suasana yg meriah...dengan sekali lafaz sah lah mereka sebagai suami-isteri..cayalah Rudy...dlm nerves-nerves tu sekali jek setel...2la namenye ikhlas+kesungguhan kan..hehehe :) tp kompem lah geram gak ngan tok kadi sbb byk sgt soal..dah jawab kene ulang plak tu..tp layan kan ajo kan..name pon proses pernikahan..kenelah dituruti..dah tempat/kawasan tu nye style begitu..xgitu?

Lia ni or senang Lia Jaafar [sbb nye ade 2org Lia mase batch kitaorg], Kawan aku mase sekolah menengah..alah sekolah atas bukit tu..ape yg paling aku ingat..aku dok sebelah dia mase Form3..lawak xlawak....kitaorg selalu jek kene denda disebabkan soalan2 bangang hasil dr buah pemikiran dia....selalu jek bertekak ngan dia..sedia maklum lah kalo org melaka same melaka bertekak..mmg menjerit..nk kate yg pendapat sndr benar sebenarnye..…

Its Ur Turn

Alhamdulillah... sempat jugak aku smpai sebelom pintu dewan tertutup..hik33, Makanya...aku sempat lah berjumpe dengan kedua2 mempelai yg same cocok sama padan... ok lah Arip a.k.a Harun... U do the right decision ok! Lagi santek & lagi puas ati..hahahhaaa [kalo lah wife dia bace mo aku plak yg kene serang..pdhal..guwe ngak salah ya!]

ok....kompem tertanya2..apsal pasangan 2 sejoli tu tetibe terskali dlm gamba aku ngan pasangan mempelai 2 cocok nih..hehehe sebenarnya...ke kenduri arip ni..aku kene angkut mereka berdua as bodyguard aku yg ayu berbaju kurung tp aku SANGAT GEMOK OK! which is aku sangat bencik nak pakai baju tu..tp aku xdek pilihan...sbb nye baju len aku sangat muntah nak tgk [nmpk sgt dah lame xtukor baju...] aku bkn kedekut ye...cume aku xmo buat baju baru yg besar sbb nnt aku xleh nk kurus lg..sbb sentiasa merasa aku xgemok..pdhal baju baru tu besar...seyes...saya sangat gemok...damn!!!!!! makan dah kurang..tido dah lena..apsal aku masih gemok??? apsal?? apsal????
psa…