Wednesday, May 16, 2012

Dinner with GGO

Jumaat malam yang lepas, GGO berkumpul setelah sekian lamaaaaaaaaa tak ketemu. rindu bangat oiii..asalnya plan 11 April, tapi penyebabnya ofkos lah I kan.....I yang tetibe jadi xavailable, gara-gara kena bertapa di melaka yang kununnya 2hari tetapi menjadi sebulan 3 hari...amik ko....rasakan....nak sangat kerja kat melaka kan...

so, last minute nya plan, bangsar village lah kitaorg serang..hehehe kalini, selera thai pula ye...ade orang kampung yang tak boleh nak terima western..layankan je....

kalini nyiok menang tahta sebab menjadi orang pertama sampai..kelas ko deknon...naik stage amik award hokeh...kitaorg saje je lambat2 nak kasik nyiok merasa tunggu kitaorg pulak..oppsssss

semua tengah fokus nak order ape..walhal nak order air je...menu ofkos orang yang datang awal order kan...yg lambat redha jek ;lah....huhuhu

sesi melampiaskan rindu masing2...huhuhu dapatlah FM dari Vietnam..thanx kepada keluarga soljar...yang tak melupakan kami walau di mana anda berada..toceyy dehhh



antara menu yang ada....tapi aku mcm biasa tak sempat nk snap semua...sbb aku dah tak tahan dan terpaksa mengelap air liuq yang meleleh,,.huhuhu so phone kena selamatkan lah kan....





air orang yang paling awal sampai..kelazzzzzzzz berlayer2 kan.... masing2 datang dengan fesyen masing2..serius lame nau dah rasenye xjumpe macam 1/2 thn kan...aku lagi lah terasa sbb dulu selalu jek jumpe nyiok tapi kini.......dah tak boleh nak lap2 air mata nyiok dah kan...

oklah nanti kita realisasikan impian nak serang seafood yang sedap2 di gold coast ye....tunggu....tunggu I confirmkan suasana and situasi kerja baru ni..

Nota kaki: Minggu depan dah kena outstation ke Seremban...cehhhh dokek joo..

Mari bersenam lepas makan

Sepatutnya entry ni wujud sebelum edisi makan-makan GGO tu..tapi..ape masalah phone aku tah....coz aku upload gambar dari situ je tadi...taip cerita je aku bukak lappy..hehehe xpuas lah nk type lelaju kat Notty aku tu kan...


Dah abis makan...kami pon serang lah tempat yg boleh meneutralkan kembali kolestrol and lemak2 yang di cerna ketika Dinner.....seronok uols....coz asik lah gelak....main sket penat nya berkilo2....yang pasti..awas ko Kenanga....nantikan i dah dpt rentak...i SMASH you nanti...huhuhuhu


oklah..hope boleh dijadikan aktiviti wajib GGO ni....

Hingga ketemu lagi GGO...sob sob..rindu kat korang lah.....rindu nak bergossip...tapi ni nyiok takde....ayuh buat ketupat utk nyiok...hehehehee


1st day

Hahaha hari pertama di office baru...

Apa yg anda rasa?

------------------------------------------

entry kat atas ni aku post ari isnin..tah ape pasal tah..tak lepas2 hahaha arini baru lepas..layan kan je... ye saya dah mula kerja di tempat baru.....menjadi sejarah hidup..setaun kerja kat 3 comp...and aku berdoa semoga ni lah tempat aku bertapa hingga akhir hayat..ehhh hingga pencen. tak larat dah weh...

and beberapa harini..aku cuma duduk..sambil menguap sebab laptop tak dapat...semalam baru review spec and model ape nak order..harini baru derang order...ko tunggulah 2 weeks lagi kan..hehehee dan bace manual arahan kerja yang sangat tak paham..muahahaahhaaaaaaa tak pe next week kena outstation utk duduk dekat site..hope boleh cepat serap ape yang patut..huhuhu dan dah ade 1 projek menanti..tapi lom diskus lagi..cuma aku tengah cuba nk imagine the process flow..huhuhuhu

owh lupe enviroment kerja ok..setakat ni lah..hahaha sebab asik menguap jek kan..mmg hokeh sangat lah tu...dan bulan depan aku declare sesak lagi sekali sbb gaji kampeni baru ni xsempat masuk lah......sbb derang gaji 22 hb..maka mane sempat nk proses kan..aku baru submit borang and scc bank tadi..huhuhu takpe..redha kan jeklah..hope comp lame xhold aku nye gaji..kalo x......mane lah aku nak korekkan..

ok, comp lame bukan tak ok....ok jek..tapi enviroment tak kena dengan jiwa..lagi....pon...semua org nak chow..baik aku chow dulu sementara ade peluang ni..hahahahahahaa

oklah itu aje..tak sabar nak tengok ustaz comel...ngeh33

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...