Skip to main content

Posts

Showing posts from June 28, 2010

The Karate Kid

Disebabkan xtau nk buat ape..TGh tadi aku jejak kan kaki ke GSC mid valley... bkn xkerja ok, tp mmg serius mereka xmau kot kami jejak kan kaki kat opis...dah macam merempat jek rupanya [perempat yg xdiundang]...tp abaikan...sbb geram tu ye jugak..tp lantak lah..xkan aku nk suh mereka tatang aku ngan minyak yg penuh sbb masih byk lg kerja mereka perlu mereka uruskan & byk lg urusan yg lebih penting kan..nk amik tau semuanya kn, mane lah nk larat....well, aku sedar diri aku hanya pekerja bawahan yg tiada apa2 yg blh dibangga kan. cuma tinggal esok dengan lusa jek. enuff.

Ape yang aku boleh kate utk cerita ni..."Terbaek Wok". Mungkin aku sedikit bias dengan memberi 4.7/5 bintang. clap* clap* clap* [ape jadah clap3x dulu kn] sbb aku bias..aku suka citer kung fu..tu jek..kekekee ok lah... overall mmg best..aku sanggup tahan nk terkucil gara2 xnak terlepas even sesaat tayangan tu.
tapi part budak bawah umur kissing ni..xbaik utk tontonan budak bawah umur..kang mereka salah tafsi…