Skip to main content

Posts

Showing posts from October 15, 2008

Hit Counter

Yeaaaa......teruskan memblogging...tapi aku lebih suke blog hopping..sbb syiok jek bace corat coret yg merapu org len..hehehheee

Raya@ISD-BERNAS

Selamat hari raya
Aidilfitri mulia
Ampun maaf dipinta
Mensuci hening dosa
Setahun menghilang
Sekarang menjelang
Hari yang bahagia
Selamat hari raya
Selamat hari raya
Aidilfitri mulia
Ampun maaf diminta
Mensuci hening dosa
Seruan kita
Untuk semua
Selamat... selamat...
Selamat hari raya
Semalam Selasa 14 oct 2008, department aku iaitu ISD wat Open Department [sbb kalo rumah..we called it as open house..xkn department pon nk gune statement yg serupa..hehehee] aku kate open sbb mmg org kat department aku ni pemurah org nyer sbb dijemput satu BERNAS kat CP tower ni..dah ala-ala jamuan raya BERNAS lak..2la aku nk suggest kan len kali BERNAS nk wat jamuan depa leh suh ISD team jadik dia nyer organizer sbb kompem meriah punye...department len wat jamuan raya xde pon jemput sume org bagai..tapii kami ni mmg pemurah ..hope rezeki umat-umat dalam department ISD ni lebih diberkati & dilimpahi rezeki dengan melimpah ruah..Amin! Setelah berhempas pulas mendecor bagai since sehari sebelom nya [alah ckp jek isnin…