Skip to main content

Posts

Showing posts from January 19, 2009

Wallimatulurus & AJL Ke-23

Citer Per-1


Offical photographer dia adalah Peveyhack & lagi sorang tu aku xpasti..but otai lah jugak [aku lupe..sape ingat sile tlg bg response yeaaa] mak aii..amiik otai ok! tah bape lah kos nyer..dgr citer dr penggossip tegar..ahaks...makan rm5k jugak dia invest utk photog ni [kire cover solemnization + 2 resepsi + pre wedding shoot] wow siap ade pre-wedding ok! xpe aku respek ngan kengkawan aku yg sanggup melabur utk sesuatu utk dijadikan kenangan...here some shoot from aku nyer camera [sila tgk gamba di atas yeaaa]..actually aku singgah kejap jek kan..utk makan..so sad, mira got CBB..tp aku xdelah plakkan..maybe pewut aku quite tebal & kebal..huahuahuahua



lupe nk story...si Masai ni [Mas Aida] dpt name glem mase sekolah..baser lah sekolah asarama kompem ko ade name glemmer nye..ngeh33..so, aku kenal dia mase sekolah lah kn..dia pass kad wedding dia mase jumpe kat wedding si zehan [osmate aku]..tu lah dunia ni kecik jek kan..dijadikan cerita dia ni kawan ngan nik+zehan+ejot+…