Skip to main content

Posts

Showing posts from September 1, 2009

TAG dikala aku peneng

1. Bekas kekasih saya adalah :
>> seorang manusia biasa

2. Saya sedang mendengar :
>> bunyik keyboard yg ditekan oleh saya

3. Mungkin saya patut:
>> balik & menonton TV saja...

4. Saya suka :
>> Mr. Nik sy yg huduh itu [ini sesuwai ke idak?]

5.Sahabat-sahabat baik saya :
>> Ntah..tanya lah pd mereka...apekah kedudukan sy di hati mereka ok!

6.Saya tak paham :
>> kenapa perlu sakit kepala

7.Saya kehilangan :
>> 27 tahun yg sia-sia

8.Ramai yang berkata :
>> Sy sangat gemuk!! demit...mmg i GEMOK ok! mcm mane nk kurus?

9.Makna nama saya :
>> wow...i like..kompem uols xpercaya..makna nama saya adalah "sebaik-baik wanita/perempuan" (sila jangan muntah dulu..nnt batal puasa plak)

10.Cinta itu adalah :
>> anugerah [cett...mood sweng plak...sbb guwe stress bile org asik tny bile nak kawen..tp i xde jawapan paling best lagi]

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
>> memikirkan saya [krohh krohh...krohh..zzzzz sila tido skrg...jgn bace lg…

Sakit Kepala

aPE kite perlu buat sekiranya Sakit KEpala?

Nota kaki: udah lame xweng seperti ini..kenapa ia muncul di kala perut tgh bergelombang hebat...kenapa kenapa..? sape yg nak jawab ni? sila pergi dr sini...saya dah nak mula sawan kembali dek kerana semua angin di dalam badan mau berputar2...

1Malaysia

Kini sudah 52 tahun kite MERDEKA! tapi ape kah sumbangan kite pada negara sepanjang kite hidop? selain negara, mcm mane ngan agama puler? tapi ape yg penting...sebagai anak yg dilahirkan selepas negara mendapat kemerdekaan, kite mmg beruntung, tapi pikirkan lah kembali..apekah sumbangan kite pada diri kita sendiri? [tetibe jek ek?] renung-renungkan & selamat muhasabah diri

Nota kaki: Semoga..keamanan yg kite miliki akan teros berkekalan....walaupon harga minyak naik & teros naik..semoga Malaysia teros Aman seperti ayah aku aman sejak dia dilahirkan [mati le aku..kalo ayah aku tau aku memperkotak katik kan name dia..kekeeke]

& selamat meneroskan ibadah PUASA!

Kek Cokelat Sedap

Amacam MENARIK TAK? Kek Cokelat kan...kompemlah meleleh air liq kan...tapi....sila tahan napsu ok! bulan puasa ni..kang meleleh air liur...org sebelah kate ape plak..kekekee

oklah..kali ni aku tolong promote kan biz membe aku...

sebijik kek tersebut berharga RM15
(size & bentuk seperti gambar di atas)

kalo berminat...boleh lah order pada Azmira - 019-232 1941 atau azmira.suhani@gmail.com. Utk penghantaran pula, hny utk sekitar kerinchi, KL Sentral, Ampang atau pon Ulu Kelang or tempat2 lain boleh lah berurusan dengan contact no, yang diberikan di atas. Di jamin sedap rase nye..sbb aku penah makan dah...hehehehe :)

Payment plak leh COD or via maybank2u or CIMBclicks [utk no acc, silalah email Puan Azmira utk details acc no.]