Skip to main content

Posts

Showing posts from January 9, 2015

Another year. Another hope

Memang aku sendiri tak perasan berakhirnya 2014. macam takde efek pon sebenarnya..sebab hari-hari adalah hari baru kerana...apa yang berlepas memang tak boleh di patah balik..so, teruskan ajelah.. umur pun memang hari-hari meningkat.




Good bye 2014, what ever happen on 2014, adalah kenangan. serius, 2014 adalah lebih tuff dari tahun-tahun sebelumnya, which one part membuatkan aku betul2 give up and nak je pergi sembunyi kat mana-mana gua..biasalah aku manusia normal, mood down, mood kelaut tu adalah perkara lumrah. tapi sampai tahap nak bertapa ke gua..memang agak kronik, but finally, dapat juga melepasi waktu2 kemuncak dengan jayanya..hahahaha poyo sangat! walhal orang lain lagi hebat cabarannya. Dah ditetapkan..diuji ikut tahap kemampuan...so, mampulah tu kan..dah tempuh pon kan.

Welcome 2015. good luck to myself and 2015 please be nice to me..hohoho itu sahaja. and hope tiada lagi aksi nak menyorok di gua..wakakaka


Umur ke 33 tahun. semoga tahun ke-33 mengirup oksigen free ni lebih…