Skip to main content

Posts

Showing posts from December 18, 2008

Menanti esok

Actually nerves ni..sbb esok adalah tugasan per-1 aku secara rasminya sebagai penangkap gamba..yolah yg ni berbayar punyer kan..even xdek lah untung mane..but thanx to them yg percaya kn kebolehan aku tok merakam kenangan terindah di majlis mereka..really appriciated it!Aku juz claim ape yg ptt utk 1st tym..depa ni jugak lah bg aku experiance kn mcm mane nk handle majlis utk meng capture ape yg ptt...bak kate fit "snap jek" & kate DD plak.."cube jek sume teknik & jgn leka" .. but i'll try my best...even mase wedding adik aku dulu pon aku jadik OP dia..sbb non ado budget kn..aku lah jugak yg kene kn..kene kuarkan budget tok beli camera..sure korang ckp..better upah jek lg murah..but utk dpt kan kepuasan pehtu akhirnya aku berjaya lah kuarkan semua simpanan utk dpt BF aku 2..hahahaha mau xnyer aku dah aimed since 2006..mase D80 baru-baru kuar & dah Dc pon skrg ni sbb D90 dah kuarkan..





So, esok bakal mencabar kreativiti + skill aku utk menangkap segala …

All About E.M.O

Pagi-pagi lagi aku dah start nak membebel kan..erm mood nak wat keje lom ade lagi..so, bebel sat pasal malam smlm..pasal 2hari lepas ..pasal..cukuplah kot..kang pjg lak bebelan aku..korang pon malas nak bace kan..





---------------------------------------------------------------------------------------------------


Part 1- Pasal Semalam






Mase berYM ngan DD ptg smlm...muncul lah idea nak beli barang dapor tok rumah yg dah kosong..xdek hape 2..asik kebuluran aje tym mlm kn....senarai barang yg nak dibeli 2 mmg aku dah siap kn since awal bulan lagi kan..so, plannyer aku kan ke mid valley terus sebab kitaorg janji berjumpe di sana terus & kami kn kene membeli belah kat kedai runcit di mid valley iaitu lebey dikenali ramai dengan panggilan K4..





bermula dengan amik troli + pilih barang + wat bandingan rege..aku jadik migrain nak kire barang kn..mak aiii...barang sume melampau-melampau dr segi harga nya..mmg sakit otak [bkn takat migrain ok!] dibuatnyer..mau xnyer span utk cuci pinggan mangkuk b…