Skip to main content

Posts

Showing posts from August 9, 2010

Cerita Penat

Sabtu yang lepas, akhirnya berjaya jugak laksanakan sesi post-wedding Mira&Wafi yang dah tertangguh hampir setahun..hehehee
tempat pilihan adalah di Bukit Tinggi, Pahang tetapi ade kisah disebaliknya, well, kita di Malaysia kan. hehehe maybe kami terlepas pandang di website [lupe nak cek balik], tanya kat budak jual tiket, dia kate boleh jek shoot wedding kat atas tu, & dah bayar tiket kan..sekali dah sampai tempat nya, pak guard tahan kami & bawa ke office.
Diingatkan ye, memang tak boleh nak bergambar pakai pakaian seperti pengantin, dinner ke yg nampak ala2 komersial nye gaya kan. kalo nak shoot jugak boleh tapi bukan pada sabtu & ahad dan mesti membuat reservation terlebih dahulu & ada sedikit bayaran akan dikenakan mengikut pakej...pakej nye serendah rm400...aku pon xbace abis.....perghhh dah lah kos nk sediakan equipment kita sendiri kan..ape kan daya.....dah syarat nye begitu kan..makanya, kami pon turun balik ke area golf club & ladang kuda..bergambar le…

Gumbira

Aku baru perasan, Kampeni aku ni bg memo dari last week, tapi aku xperasan pon...aku tau Nuzul Quran nanti kite cuti, kan nuzul quran jatuh pada jumaat [27 Ogos 2010] tapi kampeni aku replace ke ISnin 30 ogos 2010...aku xteringat plak akan hakikat hari kemerdekaan pd 31 Ogos 2010..owh panjang lah masa berehat2 ketika puasa ni..

Saya Gumbira..xsabar nak puasa...hahahaa tetiber jek ek :)

sebab nak cuti 4hari tu..wakakakaa
Rasa seperti *&%&^$%&^TJHVHCGFXDRE%^$E^YPkd

puasa pon belom..xperlu lah pasang lagu raya

plezzz pleszzz hentikan lah...

emosi betul aku, puasa pon idak lagi..beria pasang lagu raya..