Skip to main content

Posts

Showing posts from December 22, 2008

Majlis Kahwin [Zaihan & Shahlan]

Aku tgh pilih2 gamba jek ha...kire nak buang yg sampahs arap yg hampesss gillos..so, sambil-sambil tu..teringin nak hupdate lg N3 utk si zehan nyer wedding.. hahahaha

Nota Kaki: more pics -->
di FP I lah, macam baser

Majlis Kahwin [Zaihan & Shahlan]

Tarikh: 19 & 20 Disember 2008


Lokasi: Tmn Seremban Jaya, Senawang, N9


Tema: Brown & Gold





First & foremost, i want to thank to Zaihan & hubby and all zaihan Kaum keluarga sebab memberi layanan yg amat peramah kepada aku & sekaligus memberi kerjasama yang amat baik sepanjang perjalanan majlis itu, bagi memudahkan kerja-kerja aku & sharna as their photographer on zehan big day.. thanx again...





For Zehan, congratulation & be a good wife & Alan, plez take care of my frenz...& hope both of you akan berbahagia selamanya.





Actually, aku ala2 agak gabra lah kn..sebab majlis ni berjln ikut peraturan, xleh nk pusing or patah balik kn..hahaha..so, ape yg sempat aku snap lah kn..utk dijadikan kenangan terindah mereka. So, after diz aku akan siapkan album plak..wawawa hope Zaihan & alan akan satisfy ngan hasil kerja aku yg ala2 beginner ni..erm 1st tym ok!





Ha, mase majlis ni aku tersuprised ngan perangai Alan yg giler2..seyes..xdiluar jangkaan aku ok! even ejot pon …