Skip to main content

Posts

Showing posts from April 7, 2010

Akhirnya, Bersatu Jua

Alhamdulillah, Majlis persandingan Mass & Zunnun selamat berlangsung dlm suasana yg tenang & cuaca yg baik.
TAHNIAH utk mereka berdua kerana berjaya menamatkan zaman bujang. hehehee Semoga Ikatan Perkahwinan Kamu berdua berkekalan selamanya. Amin
Plan asal, aku nk pergi ngan family aku tapi dek kerana ade nye bowling Tournament, malas lah aku nk balik kampung kan. hehehee & aku pon mengajak rakan2 utk serang kenduri kawen kakak ku ini. Thanx to Mir Jan Di, Sepul & Sara yg join memeriahkan perjalanan dr KL-Masjid Tanah. Xjauh kan perjalanan..hehehehe
Kitaorg bertolak seawal 9.15am & berhenti di RnR Seremban utk brekpes & sampai ke Lokasi kejadian dlm kol 11am. masih awal lg ketika itu...kami lepak2 ala2 macam rumah sndr plak..hehehhee
& dpt lah snap sikit gambar pengantin..seb bek mereka berarak awal..kalo idak..xdpt lah nk menunggu kan...dlm kol 2pm kitaorg dah gerak balik.
Muka Mak yg ceria..sbb anak dah kawen...Tahniah kat mak jugak...sbb finally, hasrat dia …

OST Na O Mei

cerita dah tamat, barulah keinginan nk dgr lagu tu muncul...hehehee dah lah xtau ape tajuk lagu nye kan...seb bek Mr. Google sedia berkhidmat kan.

Bisikan Rindu - Han

Dosakah Aku - Nidji

Terakhir - Mahkota

Dinda - Mahkota

Manusia Terburuk - Mahkota

Cinta di sekolah - Mahkota

[owh lagu ni aku xperasan plak ade ke idak]

Kesekian kalinya

Ade plan ngan Ibu naufal ni utk shoot gambar Naufal. Tapi aku rase, better tgu mereka pindah umah baru kot & ibu nye pon dah abis pantang tym tu...best sket kn....kalo x, kesian kat Ibu, asik kene gerak jek nnt.
Ok, tangan Naufal dah ok, simen pon dah bukak....kesian kan..kecik2 dah kene simen...tp xpe, tu proses menjadikan dia anak yg tabah....tp alhamdulillah tiada apa2 yg serius berlaku & baby naufal sihat walafiat DAN makin aktif...huh....bayangkan lah dia leh mengengsot kn badan ke atas..kalo tido letak tengah2 tilam..kompem nnt akan bergerak ke atas,,,sampaikan nk kuar dr tilam nye..hehehe lasakkan...lagi lasak lah budak ni...kalo asik kene lepuk ngan kakak nye..ahaks....
Owh KAKAK dah pandai berlakon sbb dia skrg dah paham arahan kan.....& aku rase dia suka bab berposing depan camera...abis lah......Ibu & Abah nk melayan nnt...
yg paling xtahan bila dia plak yg mengarah..wakakaka..serius...leh BENGANG jugak nk melayan cik kak kecik nih..hehehe..kejap nk bukak vide…

Mari Baling Bola Ke Longkang

Alhamdulillah, Program yg dirancang oleh Biro Sukan, Kelab Bernas berjalan dengan lancar & kali ini, aku terlibat as AJK penyibok yg sama2 dengan AJK lain bertungkus lumus utk memastikan Aktiviti kali ini berjalan dengan lancar dengan budget yg diberi [mmg peneng lah jadik Ketua Biro Sukan bila tang budget ni kan].

Oleh kerana, aktiviti sukan ni aktif, makanya xdek lah kekok nk uruskan. Hasil dr ketelitian semua AJK, makanya kami berharap tiadA lagik sok sek yg mengatakan mereka xpuas hati dengan perjalanan majlis. Kami dah buat yg terbaik kan. harap semua berpuas hati, mmg payah nk puas kan hati semua pihak.

Kembali kepada penceritaan asal, setelah beberapa kali di tukar tarikh, maka 3 April 2010 akhirnya menjadi pilihan. Kalo bab bowling mmg semua warga kerja di pejabat aku semangat. mungkin sukan ini lebih sesuai utk semua peringkat umor. kerana kali ini mendapat sambutan hangat jika nak dibandingkan dengan acara Badminton & futsal yg lepas. dek kerana penyertaan yg byk, bebe…