Skip to main content

Posts

Showing posts from October 6, 2010

gambar-gambar sengal

ketika majlis sepul & sara

dimulakan ngan gambar, posing di pelamin orang..pengantin tah mane lesap tah..janji bukan balik rumah masuk bilik senyap2 udah le...

well ini sesi menemankan mira yang teringin nak naik pelamain lagi..muahahahaahhaaa

owh ni kitaorg buli pengantin..suh dia plak yang snap kan gambar..asik lah kene snap gambar mereka jek kan... ha meh sini, amik gambar aku plak..yang dah betul2 kelenguhan kaki tym ni.
yang ni plak, mase kat rasa, keesokan harinya. tym ni menunggu di surau sbb ade 2 buah kereta rombongan pengantin perempuan xsampai lagi..dan membuli si pengantin utk snap kan gambar kami sementara menunggu mak andam cont touch up pengantin perenpuan..

ok, mak andam, xtahan....xaci kate dia..sbb gambar cun dia lom ade...hahahaa. mak andam ni kazen si sepul...jimat kos kan..bila sedare mare buat biz sebegini..hahahahaa leh mintak sponsor gitew..
si ikin pon nak join..yang pengantin perempuan..dok dendiam & tengok ajelah...xleh nak lari2 terjah kan..kasut tu t…

Raya Bersama Rakan-rakan

**Entry tengok gambar sampai buhsan.

Bertempat di Grand Nirwana Ballroom, Crown Plaza Kuala Lumpur, Pada tanggal 1 Oktober 2010. Aku diseret diajak oleh geng bernas tradewinds utk join jamuan raya mereka di Crown Plaza, this tym agak grand, yolah sebelum ni asik kat tropicana kan..kalo depa buat kat sane kompem muntah terbelahak lah nak makan sbb kampeni aku pon buat kat situ..muahahaahaaa

Kebetulan aku memang ade case utk disetelkan kat opis Bernas, makanya minggu lepas & minggu ni aku bertapa di sini. tu yang dpt join bergambar sakan..murni sila jeles makan-makan. Well, aku makan bukannye byk kan...kekekee

gambar makanan, aku snap pakai phone cokia aku jek.



pasembor

satay

buah-buahan

air..sedapnye...bandung

eh satay lagi
owh ni aku nk show off tahu sumbat...muahahah motip nye kurang pasti

puding roti karamel berkrim..sedap ooooo

kuih raya wajib utk menyemaakkan suasana raya

kuih calorful

ABC...123...eh eh alib ba ta...eh eh eh ABC sejuk sampai otak

Laksa Johor..sedap ok!

ni yg sharna mak…