Skip to main content

Posts

Showing posts from April 23, 2012

Jiwa yang letih

ceh tajuk mesti nak gempak jek. and setelah 2 minggu di melaka....khamis lepas keje aku cargas blk KL tapi utk 2 hari jek..aku mintak pelepasan dari supervisor aku...sbb ade byk benda yang aku perlu setelkan..salah satunya...submit resignation letter sekali lagi...sekarang ni keje aku tiap2 bulan adelah mengarang surat utk berenti....cehhh....

jangan di tanya sebabnya kenapa..semuani adalah kerana jiwa kacau namanya. uhuk

last month memang aku dah tender...but aku tarik balik setelah cair dengan pujukan boss yang mai dari singapore...terharu kunun..uhuk..walhal entah....jiwa kacau aku ni berkocak hebat nau....sampai nk buat decision pon aku celaru..serius lah..tak nak kate ape....

dan rabu lepas blk keje sangat lmbt..aiyooo dok kat melaka ni..aku blk keje..semendang nk sampai waktu tido...balik terbongkang terus...bilalah kerja ni nak siap...letih dah akak oiiii.. blk kerja ayah aku kate ade..surat poss express...cehh ingat org mane lah nk meminang pakai surat pos express...dup dap j…