Skip to main content

Posts

Showing posts from January 2, 2009

New year Di Mana?

06 Jan 2009

Entry tertangguh..aku malas nk siapkan..sebab nyer..ade byk keje..hahaha keje editing aku xsiap lg..dah lah kene pinjam notebook Yam..hahaha thanx a lot mak yam..jase mu dikenang...& terbalas tau...



New year aku xdelah celeb kat mane-mane kn..xdelah party marty ni..sbb aku xsuke tpt yg sesak nih.kang aku yg sesak napas lak..hehehe so mlm menjelang new year 2..aku ade kat umah jek..smbil layan TV sajok..citer ape..aku dah lupe lak..owhh lupe lak drama..semua jenis drama dlm tv tu aku layan jek..aku budget cam 2008 lah kn..xde bunge api utk tatapan kn..so, nk dekat kui 12am..aku nyer mate dah layu jek...plan nk tido sekali aku dengar jeritan..1..2..3..4..5.. bla*bla*bla* dr budak bawah [alah budak sekolah yg menyewa yg dok tackle jiran sblh aku mase bulan pose tu - aku assume jek bdk sekolah sbb selalu memekaka cam budak sekolah jek] sekali dush..dushh..bunyi tembakan bunge api..lahhh ade rupernyer tp sayup2 jek..sbb jauh.kire byk jugak lah dpt tgk..dr 9-10 lokasi jugak la…

Owh...ni kah permulaan nya?

Terpakse mulekan ari pertama keje di taun baru ni ngan menjawab Tag nih..huh mmg hampesss lah kn..seb baek simple..kalo x...mmg haram jadah lah aku xjawab nyer..ngeh33


-------------------------------------------------

Tag: Rules and Regulations :



1. Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda.



2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.



3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal



4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.



--------------------------------------------------------

Jawapan 1: Aku jawab begini ok~~~



1- Semua org panggil aku Yun..aku pon xtau nape depa xgune name Dlm IC aku iaitu "Khairunnisa"

2- Tapi mak aku Panggil aku Khairun [nmpk baek sket]..hehehe

3- Aku ni berasal dr Kg. Alai [aku nk tulis jugak..even ramai yg xtau..Alai ni…