Skip to main content

Posts

Showing posts from August 20, 2011

Lompat Bintang

Rasa nak bersenam plak pagi2 ni bila cek acc bank..duit gaji dah masuk..tp macam terlebihkan..hahaha sekali cek alhamdulillah bonus ada & increament pon masuk [kampeni lain semua awal taun kan]..fouhhhhh sekurang2nya lega lah sket urat yg bersimpul2 dalam otak aku ni...ok blh simpan buku ASB..xjadi korek dah..hehehehee thanks pd boss aku yg pulun push org HR & finance utk increament tu. walaupon tak banyak [sama mcm kat kamepni lame jek] tapi oklah dari takdek langsung kan.

ok blh pikir nak beli henpon raya kasut raya...

eh terlupa plak, laling aku dah amik berepa % dr portion gaji bulan ni kot sebab nya. mcm2 berlaku since june & bulan ramadhan ni kan. masa june aku dengan selambanya melanggar tiang kat parking Souq tu. tersengaja kot..sbb masa nk parking tu phone plak berbunyik banyak kali..menggelabah korek handbag sekali terseret tiang tu..hehehe terus aku trn dantermenung tepi kereta tu..hehehehee walaupon xkronik..still kena betul jugak kan. lepas tu masa puasa ke-2,…

17 Ogos 2011

Tahun ni hari bertuah aku ni jatuh pada 17 Ramadhan, maka, public holiday utk negeri selangor. yeahhahahahaa...tapi ...tapi aku tak dapat cuti sebab ada Integration Workshop kat KL. sob sob. xpelah kan nak buat camno. dan bayangkanlah, keluar dari KL nak balik ke Kerinchi..hazabnya.....tuhan ajelah yang tau kan.takpe, alhamdulillah sampai rumah sebelum berbuka. dan niat nak tapau kek kat SC depan rumah tu kan. tapi tahap ketaklaratannakmenapak tu sangat lah xleh nak dikata apa..maka...aku hanya tapau




murtabak dekat PARAM jek. huhuhu. boleh lah..dan aku hanya makan separuh..separuh lagi aku bedal masa sahur......syukur alhamdulillah. simple & sederhana kan. jimat duit. hehehee

oklah seperti biasa, terima kasih daun keladi pada semua yg wish. tahun depan jgn lupa plak yek. hehehee alhamdulillah doa taun lepas dimakbulkan dan tahun ni semoga tahap kesihatan aku maintain seperti sediakala.

dan pada yang doa kan macam2 jenis doa...thanks alot..& .amin amin...amin ya rabbal'alami…