Sunday, August 1, 2010

Semoga Panjang Umur Aariz

Seperti yang di janjikan, Nah tengok lah puas-puas gambar yang sempat aku snap sepanjang majlis si Aariz semalam.
Agak payah nak dpt kan pose terbaik birthday boy ni,
sbb
dia betul-betul menjiwai watak Superman
di mana, asik tayang muka stone dia jek
payah benar nk suh senyum..hehehe
xpe aariz, auntie tgk aariz tetap macho ok!
Ok jek dia pakai baru ni..hehehe seb baik tak terbang sebab dah ade sayap kat belakang kan :P
Huh...Superman di cake, aiyoo takut den nak makan eh...sebab xsanggup kene marah ngan superman..ahaks.
ok, ready utk potong cake, aariz dah macam berminat sangat ngan pisau pemotong cake tu...
& everybody ready....
1..2..3..
nyanyikan lagu ni

"Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Aariz
Happy birthday to you.."

cukup lah,...

ok now, turn birthday boy plak tiup lilin...

eh eh..ni sape yg tiup ni?
Aariz tgk ape plak tu?
hehehehe

ok sekarang, birthday boy kene potong kek, nanti tetamu kempunan pula asik dok tengok cake marbeles tu dari tadi..hehehehe
rasenya, auntie ni lagi menarik dari kek kot aariz ek?
ok setel sudahhhh
ehh...ehh kene ulang lagi sekali lah...
ok aariz, tengok camera auntie Yun pula yeee
ok family potret oleh OP, aku mencelah dr atas saja..hehehe
lagi sekali...
tamat dahhh
ehh kenapa ngan mama aariz tu?
Aariz geram ke ngan Superman tu landing baik atas cake tu?
Ni pura-pura aja, ni helah semata-mata nak keluar dr rumah..
glamer superman hari ni...
ok, jom bergambar ngan auntie reen & auntie Nik...ehh zara pon adelah...
jap...aariz tengah pikir ni, ok ke tak nak bergambar sekarang..huhuhu
oklah, sekejap je yeeee
lagi sekali....owhhhh dah lah ek...nak sambung main dengan geng kat depan tu...
ishh auntie reen ni, ni paksaan namenye..kekekeke
opppssss ade org perasan plak nak cuit cake ni..hehehe
aik, aariz nak tiup lagi ke?
I'm Superhero...super super duper active superhero :P
tanak lah daddy,
nak posing kat sini...dulu....jap k!
ok tak superman posing macam ni?
owh daddy suapkan xmo yeee...auntie reen suap nak plak dia
ni lakonan semata-mata, sebab aariz masih lom di benarkan makan cake..hehehe
skema tol mama dia :P
ishhh aariz sekarang kite kena bergambar, tengok kat daddy aariz tu...tp superman tu lagi hensem kot dari daddy dia (*_^)v [jgn mare ye daous&ila]
ok gut boy ~~ :D
oklah...bergambar bersama auntie2 10L

ok time pulang daaaaa




Nota kaki: Ok lah Ila, ni jek yang mampo aku snap semalam, hope boleh lah dari takde langsung kan...xsabar nk tgk gambar dr OP ko nnt..kompem ngan album kan...make sure tym makan2 kat umah cik reen nnt dpt lah menengoknye yeeee

Superboy Turns 1

Yeahh Superboy Ila & Daous dah Setahun :). Petang tadi, aku ke rumah Ila&daous utk sama2 memeriahkan majlis harijadi Aariz. walaupun Aariz dah Setahun dua bulan, baru kini berkesempatan utk mengadakan majlis pengikat silaturrahim.

Bertemakan Superman, majlis berjalan dengan lancar & meriah. Aku, Nik, & Marini yg sampai utk majlis ini. Ida, xtahu lah jam berapa dia sampai..sebab kami dah Chow ketika itu.

Untuk cerita selanjutnya, esok aja aku update gambar2nya ya, ceritanya xberapa penting kalo gambar dah mampu utk menceritakan segalanya.

Nota Kaki: Happy birthday superboy

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...