Skip to main content

Posts

Showing posts from August 1, 2010

Semoga Panjang Umur Aariz

Seperti yang di janjikan, Nah tengok lah puas-puas gambar yang sempat aku snap sepanjang majlis si Aariz semalam.
Agak payah nak dpt kan pose terbaik birthday boy ni, sbb dia betul-betul menjiwai watak Superman di mana, asik tayang muka stone dia jek payah benar nk suh senyum..hehehe xpe aariz, auntie tgk aariz tetap macho ok! Ok jek dia pakai baru ni..hehehe seb baik tak terbang sebab dah ade sayap kat belakang kan :P Huh...Superman di cake, aiyoo takut den nak makan eh...sebab xsanggup kene marah ngan superman..ahaks. ok, ready utk potong cake, aariz dah macam berminat sangat ngan pisau pemotong cake tu... & everybody ready.... 1..2..3.. nyanyikan lagu ni
"Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday to Aariz Happy birthday to you.."
cukup lah,...
ok now, turn birthday boy plak tiup lilin...
eh eh..ni sape yg tiup ni? Aariz tgk ape plak tu? hehehehe
ok sekarang, birthday boy kene potong kek, nanti tetamu kempunan pula asik dok tengok cake marbeles tu dari tadi..hehehehe raseny…

Superboy Turns 1

Yeahh Superboy Ila & Daous dah Setahun :). Petang tadi, aku ke rumah Ila&daous utk sama2 memeriahkan majlis harijadi Aariz. walaupun Aariz dah Setahun dua bulan, baru kini berkesempatan utk mengadakan majlis pengikat silaturrahim.

Bertemakan Superman, majlis berjalan dengan lancar & meriah. Aku, Nik, & Marini yg sampai utk majlis ini. Ida, xtahu lah jam berapa dia sampai..sebab kami dah Chow ketika itu.

Untuk cerita selanjutnya, esok aja aku update gambar2nya ya, ceritanya xberapa penting kalo gambar dah mampu utk menceritakan segalanya. Nota Kaki: Happy birthday superboy