Skip to main content

Posts

Showing posts from January 26, 2011

The Danna, Langkawi

Alhamdulillah dah selamat sampai di Pulau yang indah lagi cantek untuk Honeymoon urusan kerja. Sangat grand plak hotel yang disediakan. alhamdulillah, dapat lah merasakan. harap pergi sendiri, kompem kene kecek yam pergi skali supaya dpt tidor di hotel bank negara yang best lagi tak terkata tu dengan harga yg berbaloi2 kan.

Lena lah tidur 3 malam ni yek...ahaks....utk pesanan barang aku xpasti akan berkesempatan ke tak nak menyoppingkan diri di sini, sebab datang atas sebab kerja kan....

dan thanx to didi sebab menumpang kan i bermalam di rumah semalam & menghantar i ke LCCT. orang xdek teman hidup beginilah kan..menumpang kasih teman permainan ajelah...nak naik teksi seram plak kan, ..pagi2 buta sorang2 kan, nak drive & parking kat situ utk 4hari lg menyeramkan ..

tiket flight kol 7.30am, awalkan, kalau pg bercuti bersama rakan2 sepermainan takpe & dan ade jugak sorang yg tertinggal flight..hehehhee nasib ada flight kol 10am plak kan....