Skip to main content

Posts

Showing posts from December 6, 2011

Palpitation

Since pagi semalam, heartbeat aku ni tunggang langgang, kejap normal kejap laju. cehhh ingatkan sebab kopi ais yang minum kat Roti Boy Ahad malam tu, tapi takkan lah sampai harini, Selasa pon tak ok lagi kan. dan mulalah aku pikir, ubat apelah aku tertelan, tapi pelik, aku telan madu jek pon tetiap hari. aiyoooooo pening, ni dha penyakit lain plak.

Ingatkan rasa nak DEMAM, tapi tak jugak. suhu badan maintain OK jek.. ish ish...cek mata...mcm biasa, asik merah jek kalo dalam tempat sejuk. hahahhaaa

last2 dapat jugak jawapan, dan dan dah tak rasa berdebar-debar dah...mean back to normal lah kan.hehehe maka berbuka malam ni nak makan apa ek? Lagi tah apa-apa.