Skip to main content

Posts

Showing posts from July 31, 2008

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair [Sambut Menantu]

ok story morry bout majlis sambut menantu di shah alam bg mucab & shana akan diupdate later...gamba-gamba ni hanya utk memanaskan entry ku hari ni..hehehe kire warm up lah..aku tgh pening memilih gamba ni ha...mane yg ptt..mane yg xptt..hak33...ok b4 proceed aku nk story yg majlis ni ade 2pasang pengantin k..lgi 1 pasangan adalah abg si mucab iaitu si muadz dan isterinya susi...erm..kalo kome kenai lah kn..muadz ni artis nasyid..ehehe sape2 yg minat kat muadz ni..sorry lah..dah jadik laki org pon..hahahaha batalkan ajolah niat kome 2 yek..[tp aku sebenarnyer xkenai pon ngan muadz ni even dia artis..nmpk sgt aku xamik tau sesangat pasal dunia hiburan ni kan] hehehehe
Dari mata turun ke hati..ye ke?
Bunge Sejemput
Apelah makcik ni buat..layan kan ajo Susah tau nk carik kasut ni