Skip to main content

Posts

Showing posts from November 10, 2009

Sedikit Ulasan

Kalo akak blh jadik pengulas sukan...aku nak jadik pengulas kepada aktiviti aku dari Jumaat mlm yg lepas smpai lah semalam..hehehe

ok start with "Bismillah"

Jumaat Malam

** after sakit jiwa tgk Nur Kasih [episod ni mmg menyakitkan jiwa..nak jek aku lempang sambil siku si sara tu..seperti Dania menyiku mamat drive dlm episod malam td], aku rush ke KFC...nak makan...xlapar pon tp..napsu...hehehe dah lah wa tensi..Wi-Fi kat KFC tu blh plak ade problem..cettt.....makanya...menikmati makanan sementara menanti kehadiran kaum jemaah yg len....dah kenyang baru lah sekonyong2 si Sepul, Sara & mira sampai..owh lupe..aku ditemani DD yg kelaparan...hahahaha...perjumpaan malam tu adalah utk aku mencopy semua gamba hasil dr ketiak masam si Aaron...[matilew aku kene sumpah..hahaha]....& dah abis copy..mereka terpakse blk segera sbb ketiadaan Wifi kan..si sara nk siapkan keje...which customer nk gune esok nye..layan kan..balik umah aku teros....Zzzzzzzzzz

Sabtu

** Seawal subuh lah dah ke…