Wednesday, March 25, 2009

Happy Birthday Wafi

Happy Birthday to you Happy Birthday to you Happy Birthday to Wafi Happy birthday to you

Happy Birthday to you Happy Birthday to you Happy Birthday to Wafi Happy birthday to you





4.00pm
, Ahad @ Sg. Merab, bangi....berlangsunglah Masjlis Ulang Tahun Ke-3 Aniq Wafi bin mohd Saufi anak sulung kepada Nurhaida & Mohd Saufi :)

Birthday si Wafi ni sebenarnya, 17-03 yg lepas, tp mama & papa dia nak buat makan2 sket..sambil2 tu leh lah kumpul2 kan rakan2 semua kan...[rakan2 makpak nye tau..rakan2 anak nye tah ke mana..hehehe]

the cupcakes ni hasil dari [Kak Mel] exopismate aku dulu jugak..if berminat nak order..sila lah ke blog dia tgk contact number dia yeaa...huhuhu & the cake ade 2 bijik..tp lagi sebijik aku lupe nak snap sbb letak kat luar kan...hehehehe...

to Wafi yang hensem bergaya "Selamat Ulang Tahun" & Semoga membesar dengan sihat + cergas + pintar + menjadik anak yg soleh...

lame nye nak menunggu... "bile nak tiup lilin ni mama?"
xsudah-sudah ngan dilin [lilin sebenarnye...hehehe] dia jek...asik tny lilin..tny kek dia..takot sgt lilin ngan kek tu lari...
wah...Mama...Wafi dah besar lah..adik jugak yang xtahu ape-ape..hehehee :P
2la ayat yg asik dia ulang.."Adik tak tau pape"..macam lah dia tau semuakan..tp dia comei..sbb dengar cakap mama dia...hehehe manje sgt budak ni..anak MAMA lah kate kan...huhuhu

ni present dari Mama...cantek kan helmet saya...:)


Nota kaki: Teringat citer wafi mase dlm kete on da way blk dr berbuke kat Merche last year...hehehe [sbb parents dia anto aku ngan kecik balik ke kerinchi]

Wafi: Lembu tu marah api lah..
Kami: Mcm mane lembu 2 marah wafi?
Wafi: dia mrah camni..."ishhhhh isshhhh ishhhh"
Kami: [simpan gelak..simpan gelak..] tp xtahan...gelakk jugak...

& kitaorg pon jahat..asik suh dia ulang jek..camne lembu tu marah dia...hahaha pd hal dia pandai2 jek reka citer pasal lembu tu marah..lembu kat merche tu mane leh cakap kn...dah name pon patung jek kat situ..hahahaaa

sangat lah sweet kalo nak suh dia citer sumthing....& lagi satu aritu..bile mama dia suh say "Thanx for coming" kat uncle dia...ngan jujur & lurus..dia pon cakap..dah besar nnt baek nih....dengar cakap Mama & others....

4 comments:

amoi said...

ensemnyeee si wafi ni...nak cop buat menantu...hahahaa...

blur42nd said...

sori...aku dah booked dulu since dia dlm pewut mak dia...hehehe..

tp leh jek bakal anak ko nak bersaing ngan bakal anak aku nnt..hahha verangan tah sudah...

cyana said...

tu dier... mak2 sibuk carik menantu...:)

blur42nd said...

kami blom jadik emak okey!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...