Wednesday, March 25, 2009

Adik manis....

Aisyah Nurqystina...seindah name..seindah rupe nye...si comei ni..adik kepada Wafi ensem...hehehe

hampir-hampir lah cik kak ni nak di letak kan name "Aniqah Wafiah" sbb nak pkr senang...kitaorg lah bg idea bangang tu pd mak nye...hehe seb bek ustaz kate makne...xbrape ok lah kot..xsesuwai...

Mama dia kate..adik payah lah nak senyum...mmg pon..but bile dia senyum..mmg sweet...abislah..nnt jadik rebutan..nak booked jadik menantu..xdapek lah kan..sbb dia gurl..trang tang tang aku xde anak teruna kan..almaklom lah aku pon bujang trang tang tang lagi...


tapi nasib aku baek..setelah aku terpakse memerhati kan aje gerak geri si adik nih..yolah nak tembak tym dia senyum kan...si adik nih akan senyum tym dia tgh main sendirian...sian dia...sume mende abg xkasik..huhuhu xpe nmpk adik cam pandai berdikari jek...pandai nak bawak diri...tp quite nakal jugak adik nih.... kalo ko dok jauh dr dia...dia senang nk senyum..ala2 malu gotew nak senyum depan-depan....dpt lah sket aksi2 dia nih...xpe next tym leh bawak g garden....kite posing....yeayyyy!!!!

aku carik gamba dia tym baby..sbb mase aku melawat mak dia lepas bersalin tu..tym tu Aisyah dah 3-4days rase nyer...mane ku letak tah gamba nye...gamba abg dia melambak lah kan..huhuhu

Adik, ujung taun ni..suh Mama wat borthday party adik lak yeaaa....xaci lah kan..asik abg jek tiup lilin..hehhe:)

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...