Wednesday, May 13, 2009

Terdiam Seketika

Last week aku g register GYM yg sebelah opis aku tu..sbb nye ade promotion tok Budak opis aku kan..maka aku ngan Murni poie lah membuang duit yg dah mmg xtau nk campak kat mane tu kan..maka bermula pada detik itu...selama setaun 1 bulan..aku nye kaki akan rase gatal ajelah nk ke sana kn...


erm...ok g GYM tu xde lah masalah sgt..lari-lari anak..angkat berat tendang sane balun sini jek kan..koman2 malas pon...kayuh ajolah beskal yg ado tu..xpon nek kude ke [seyes gatal dowh bontot ngan peha naek menatang nih]...

sum more, murni nak sgt jumpe si norman hakim tu sbb nye...persoalan yg dia nk tny lom terluah lagi...BILE NAK KAWEN NGAN MEMEY? hahaha layan kan ajo...berani ka ko nak tny? hehehehee

selain leh gune peralatan depa pon ade class aerobik lah....dance class lah, yoga lah, spinning lah, aero dance lah...mcm2 lagi lah...leh jek join..tgk time..kalo available korang join lah...

maka TGh tadi ade dance class...1st tym ooo aku nak dance..sekali trainer tu ngajo TARIAN SALSA...hahaha cannot imagine lah camne aku menari kan... ala senang jek..kalo kowang tgk batang pokok yg melambai ke kiri ke kanan yg ala2 xdek seni tu kan...kaku jek goyang ke kiri & kejung jek goyang ke kanan...ha mcm tu lah rupe aku menari..nak tgk rupe aku sndr menari pon aku xsanggup TAPI ape kan daya..mmg cermin depan mate kn..hahahaa senak perut jugak aku gelak...

MMG nasib baek..sbb class tgh tu baru jek mule..& semua yg join seramai 6org tu pon baru belajar menari mcm aku kan...haha so sesame kaku lah lagi...ahahhaa mmg byk kali aku BLURR lah nk ingat step....TAPI kan...[byk plak TAPI] tgk budak len semua ade jek aura kelembutan..kire kalo nk lengguk tu ade lah seni lenggokan..tgk kat aku..mmg mcm patung yang pakai kayu tu..hahahahahaaa mmg kayu lah kan..nk goyang pon xdek seni...xpe layan kan ajo...

ape ape pon aku cume nak jumpe cikgu SALINA ke ape tah yg pasti cikgu praktikal time tu [ex-cikgu sekolah rendah yg memperlekehkan bakat aku suatu ketika dahulu..di mana dia ngan selambe telah menolak aku dr menyetai class tarian kat sekolah rendah dulu...]..dulu ko tolak aku masuk team tarian lagu ape tah..kumpulan Feminin & Ulik mayang kot....ha skrg aku belajar TARIAN SALSA tau....tapi SALSA kejungzzzzz ok! hahahahaa

mmg tergeliat lah urat2 kat pinggang aku td..sebab terkejut..lantakkan..tp percubaan BERANI lah tu kiranya....:P

ok dats all..malas dahh nk membebel

Nota kaki: Jue, aku terjebak ngan dance class nims...suppose ko yang pg patutnye [eleh..Jue bukan bace pon blogs ni..bek dia dok ngulit anak dia :P]


4 comments:

Queenin Murni said...

HAHAH!chaiyokk2 untuk kita..

aku suka.. walaupon pada mulanya terkankang2 nak follow steps.. hahahah!!

lepas ni guys... jgn sentap tgk kami beraksi dalam.. SEHATIII........BERDANSA!!!!!!!!!

:P

blur42nd said...

hahhaa

ko leh lah masuk sehati berdansa sbb ko kan dah kawen..

aku lom layak utk syarat dia yg pertama kn..hahahaha

nak seteam ngan ko kang org salah sangke plak kan..hik33

mama tisya said...

caiyok..caiyok...sehati ebrdansa ye

murni nk tnye NH bila nk kaiwn ngan emmey...:-p

didiladidi said...

ko bersalsa tu tak yah partner ka?

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...