Thursday, January 23, 2014

Makan sepanjang hayat katanya

ni aktiviti dengan lyza jugak kot..kat mid valley..teringin ke sebab penat berjalan..wakaka

maple syrup is wajib lah kan..kalau tak, tak sedap lah nak telan pancake tu macam tu jek.

nasi daun pisang kat bangsar..gilller merembes air liur..kena pekana lagi ni...

burger abg burn eh..burger bakar yang meletop tu

tapi lagi suka pada meatball dia..kuah balck paper dia sedap...yo...

kopi 343 kat muor...sob sob..dah tak boleh lepak sana lagi sebab lyza dah takde maka aku takde sebab nak merayap ke sana...

ni masa pagi tgh tunggu exopismate aku yang mak eihh lambat nau nak sampai.


kuat jugak ingatan aku kan...sebab ni kisah tgh taun lepas...wakakakaka....yang best roti ni...perghhhh lepas tu sedih sebab aritu naik train ke JB tapi train tu singgah kluang kejap je..xpe nnt CNY kita try tengok bukak ke x kedai kopi kluang tu..
 dan ni standard, penambah tenaga namanya...

 lepas tu pekena satay..muor kan pagi ke tgh ke petang ke malam ke..kompem ada satay..maka tiap kali makan, dessert kami mmg satay..wakakak alas an semuanya
 dan mee bandung muor yang wajib lah di bedal setiap kali ke sana...alah kedai dia yang depan sek. sains muor tu dan sebelah shell tu...jangan lupa cari ye.

 ni rojak kat flat kerinchi, kg. kerinchi...ni pon buat aku teringat2 jugak..aduhai..camno lah azam aku tahun ni nak kurang 10kg ni? macam mana..macam mana?
 ok ni aku request, lyza buatkan..alah..nk suh orang lain buatkan..memang tak dilayan lah..masing2 nk laying femili masing2....kah kah..lyza je yg bujang dalam geng sekolah aklu..eh aku ngan lyza lah..kahkah...aku malas nak masak..ni aku mengaku sebab nanti aku jugak kena perabiskan makanan..tu yang malas...
 dan ni masa marhaban tym raya kat muor..aku join je marhaban sekolah lyza ni..kah kah kah..aku kan muka tembok...

kalau tak buat muka tembok..kompem aku dok terperap kat rumah jelah jawabnya..gila tak warna warni kehidupan...

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...