Friday, December 28, 2007

18-Nov-2007


Ni citer suate ptg dahulu...a day after Wedding si Ila..hehehe Me, DD, & MT telah menggila kan diri tok melepak kat Taman Bunga Raya or Orkid kat jln chendrewaseh, KL...pergh byk jugak tpt utk mengshoot gamba kat KL ni sebenarnya..xyah pg jauh2...so kami telah menyetelkan aktiviti kami dlm mase lebih kurang 3jam bertapa di sana b4 lepak makan Mc D Bangsar...hehehehe


Nilah hasil2 antara shoot yg terakam dlm camera si DD...bile lah impian aku nk memiliki DSLR akan termakbull..xpe sikit mase lg..hehehehe

2la sbb aku dr dulu berimpian nk jadik photog yg berjaya kan... [wait & see] rupe2 nyer membe2 aku pon ramai jugak yg mempunyai hobi yg same mcm aku..nk wat camne hobi ni agak mahal..2la aku nk teruskan impian ber dive..xde kemampuan kan...nak maintainkn hobi 2..sbb memerlukan cost yg agak tinggi....terpakse carik yg sola-sola..ikut kemampuan..ni pon xtermampu..pi mane2 pon aku maseh mengusung A400 aku 2..heheheehe

Ni lah antara aksi-aksi kami di hari itu..sungguh tah pape jek..ahahah janji kami enjoy! hehehehe if weekend dok lepak saje kat umah kompem..mati ke buhsananye..so, kami berjaya mewujudkan aktiviti sehat tanpa membazir di shopping complex...
lepas makan di MC d..kami singgah di bang village...tah pape jek..brg sume mahal2...xlarat den nk jengah..hahahahaha pd hal nk sedapkan ati sbb xmampu nak memiliki kan..hehehe
ok nanti cont ngan aktiviti laen lak...
ni pon dah kire back dated nyer n3..heehehhee...ssh lah skrg nk update blogs....xlarat nk maintain..ngan fotopages lah..ngan flickr lah...macam2 nak cube kan..
2la blog zaman belajar tah mane tah..aku xingat id ngan pwd..hehehehehee jadik mak nenek jugak aku ni rupe2nyer... tp luahan tym belajar dah berlalu kan..hehehehe skrg zaman penuh pancaroba sbb makan minum kehidupan sume kene tanggung sendiri..hehehehehe.....
Note for today..dpt dr email sape tah
"Time is like a river. you cannot touch the same water twice, bcoz the flow that has passed will never pass again....so enjoy every moment of life"

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...