Monday, June 9, 2008

Citer Di suatu Hari Sabtu

Nisrina Nabihah

Comei nye dia...

GeRaM nye Aku!!

Lyza, Safiri, Ida, Aku

Ex Sharodzian SPM 1999 & PMR 1997

Aku & Baeyah
Baeyah & Tariq

Semoga Berbahagia
7 Jun 2008, sempena ulangtahun birthday agong, adelah 2 org bdk sekolah aku wat majlis..kebetulan aku mmg blk kampung..kununnyer nk anto kete aku service..tp hampeh sume kdai ttp..so aku pon attend lah wedding si baeyah & idani...aku janji ngan Lyza.. heheeh lyza skrg dah keje kat Muor kn..so mmg muke dia lak lah yg ade kat majlis kawen bebudak ni...hahahaha 1st kami ke rumah baeyah..around 1pm aku ngan lyza dah smpai....lepak jap..sbb jumpe uda, isyah, faezah, nadia, liyana, fasih, esah, si kembar [ni jek kot]..oppss mase nk blk aku terserempak ngan izzaty..hehhee...dok lame sket sbb nk tgu dia bersanding..lyza dah gelisah xselesa dok lelama..hahahahaa nasib lah kn..aku mmg nk tgu sbb dulu aku dah janji ngan baeyah kalo attend wedding dia aku nk tgu dia bersanding...hahahahaa dah si lia ngan selambe jek buat ayat " baeyah bkn dulu ngan org laen ke..ni kawen ngan org laen" selambe ayam land dia jek wat statement kuat2 mcm 2..hampess..dah jodoh dia ngan kawan ex dia nk wat mcm mane kn..hope jodoh depa berpanjangan...to baeyah & tariq...selamat pengantin baru...

xsempat tgu dia berarak masuk umah..aku ngan lyza cargas ke majlis idani..sempat lah pose 2-3 ketul ngan ida & safiri..ni pon same..muke depa same..murah rezeki ..heheheehe..aku doakan dia berbahagia...acara lepas kenduri ni yg aku sgt nanti2 kan..hahahaha yolah..ni lah plan yg sebenarnya..aku nk g melawat yam & baby nyer..2la dah 12days baru aku sempat tgk si nisrina nabihah yg comei...suke sgt...lame jugak lah aku bertapa kat umah si yam..dah lah tgk dia ngan nabilah jek [jgn salah phm nabilah ni adik dia] hehehehee ape lg..dok layan hindustan yg aku phm ape ceritanya..sbb dok sibok melayan si nisrina yg membute jek keje dia..penat aku kaco..selambe ayam jek dia tido..hhehehehehe...aku ngan lyza bertapa kat umah yam dr 3pm until 7pm...sempat zohor ngan asar kat umah dia 2..hahahahaa 2la...umah dia pon tgh bz nk wat kenduri abg dia 22 jun ni lak..2 pon aku kene tlg jugak..sbb yam masih tgh berpantang kn..hahahahaa nnt aku update lak pic nisrina tym cukur jambul 21 jun ni.....

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...