Friday, August 1, 2008

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair [Sambut Menantu]

erm smlm aku xde keje dok godek-godek s/w picture viewer baru yg free yg baru jek aku jumpe..name dia "FastStone Image Viewer" hehehe..quite ok lah...leh masukkan text..wat frame...kire if combine ngan picasa...byk bende lah blh buat..almaklumlah..laptop opis ni mane leh install pirated s/w kn..so aku kene carik s/w yg free jek..pas2 nk tgu aku edit used photoshop ke illustrator ka.bla..bla..adobe yg laen..tgu blk kampung ajolah yek..hehehe so aku pon torai lah edit serba sikit gamba sharna smbil melayan mata aku utk di ngantokan mlm smlm..hehehe
1) SHARNA with her parents
2) Sharna with Naily
3) Sharna with Khausar

4) Pengantin with Kengkawan
(Aku bencik sbb aku xde dlm pic's nih!)

5) Pengantin & BERNAS members 6) Pengantin & kengkawan cha-cha..hehehe :P
7) Sharna & Geng (Tudung hitam is mak andam)
Cerita di pagi sabtu 26/7/2008 : Aku naik bas dr melaka ke KL kol 8am..hehehe almaklumlah aku blk melaka kn khamis mlm jumaat 2..sbb aku cuti jumaat nyer..hak33..saje mo merelax kn otak aku....aku smpai KL b4 10am..giller laju bas 2...seb baek aku xsedor..aku sedor dr mimpi pon dah smpai kat times square..hehehehe aku pon ke rumah kerinchi pas2...kol 12pm baru saz smpai tok kami cargas ke shah alam..smpai shah alam sharna dah siap..tgl di touchup jek oleh mak andam nyer..hehhee aku hny jadik pencacai tukang amik gambo..tp aku pon larik2 jugak..sbb ade geng dr bernas pas2 ade geng laen yg boleh dijadikan rakan borak..kompem si shana hangen jugak..sbb aku asik hilang..yg best ramai lah...org2 politik yg dtg..hehehe ramai jugak lah..nnt aku carik link...sape2 yg ade amik gamba mereka..aku kureng minat gamba org2 politik ni kan..hak33..ok cont to next episode lah yek..aku letih nak mengarang ayat nih~~~dada

2 comments:

sharnaliza said...

yeay... 1st time pakai peach nie. mase pakai tu cm tawakal jek.. coz mucab dh tknk g carik baju lain. so just mix n match jek. (Naseb ok.. hehe)

si yun plak sure tensen ngan kerenah pengantin yg request mcm2.. instruct mcm2.. (sbb ko jek yg tau flow nyer dari saat kami decide nk bertunang). hehe.

Special thanks to YUN and credit to her job. Tapi ade 1 bende yg aku tk dpt 4 dis wedding.. nk camera tp dpt laptop.. (berkorban demi mucab terchenta... ahaks).

jiwa kacau said...

naper gamba akaq nampak maskulin uols?...fingsannn

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...