Wednesday, July 30, 2008

Tudung Dubai

ok ni antara koleksi tudung dubai yg aku nk sangat..wawawawa apsal lah mahei sgt..aku dah xheran nk pakai tudung laen sbb tudung dubai ni antara tudung plg flexible yg penah aku miliki selain tudung munawwarah..hehehe disebab munawwarah terlampau mahal skrg..so aku xmampu dah nk memilikinye..wawawa ade x sesape mo belikan..hek22

pakai dubai ni kire senang sbb aku xyah gosok tudung..sumtym aku xmemerlukan brooch pon..just belit2 & selit..siap..dah blh bergerak..pas2 tudung sgt lah comei color dia..aku xmo yg kat pasor mlm 2..bkn sbb demand ke ape..but dah penah beli...kat paso mlm 2..awning dia aku kureng sket sbb awning kecik + membuatkan muke aku yg bulat lg kelihatan bulat + tembam yg amat..so tudung 2 selamat aku letakkan di tempat yg aku xleh nmpk dah..wat sakit ati jek kn..hehehehee so, after try tudung sharna..aku nmpk ok jek..so aku shoot beli 1..utk percubaan..so aku pon terjatuh cinta..lalu aku pon sll memakai nye..hahahahhaa sgt selesa sehingga mendapat kepuasan di thp maxima..kurang lah serabai aku kn..hak22
ok color blek+white ni mmg aku carik..kedai yg baser aku pg kat PKNS [suggestion dr shana lah kn] erm aku xjumpe yg comei ni..yg ade xmenarik minat aku...hehehe nk yg ni..tp aku lom dpt feedback dr butik puteri yg mane aku leh beli online jek..cume aku ngah nego delivery cost ngan dia..if worth..aku mls dah nk ke PKNS..aku beli online jek..senang cerita kn.hak33

bile tgk patung ni pakai nmpk comei jek..if kome nk tgk..leh lah melawat butik puteri di url ni click sini yer ... mcm mane tah aku jumpe dulu..aku pon xhengat..
kedai kat PKNS 2 pon dah byk stok cume..dia kate awal bln 8 ni ade baru lagi.,.wawawa malasnye nk pg lg kn...but kat butik puteri xbyk choice ..cume yg ade kat sini..certain ade kat PKNS..but ade yg xde....
harap cik diba dr butik puteri akan segera mereply kepada aku kn..hehehehe
ni tudung pebret aku..tp apsal tah aku xbeli ari2 kat
PKNS..aku beli yg lg 1...heheheh..xpe aim next tym kn..kalo ade rezeki lebih..aku beli lg kn..skrg kan budget begitu lah tight....kene lah sahut seruan kerajaan suh ubah gaya idup kan...

Menarik kan?

color yg ni menarik..tp aku lom ade baju color ni..if raya ni pakai baju color ni..leh lah beli kan..hehehehe
Yang ni lagi menarik..huhuhu:p
ade plak yg anak tudung belah dlm jek..aku tgk kat sini lak puteri irene site dr Dubai ha kome sume leh lah tgk..leh beli online....sgt mudah skrg kn..sume beli online..hehehe
kene tukor style lah kn..asik pakai bawal..bawal..aku pon dah boring giller ha....plain color jek...seb baek jumpe..mule2 berkecimpung ngan munawwarah..mak aiii terberak aku nk bayor lah kn..mahei nk mampos...yg anak jek dah mahal..lom beli hak tudung yg luar 2..harus aku pose 2bulan kan..heheheh

yg awning dia maybe nmpk menarik..pdhal lebih kurang jek ngan color blek yg aku ade.hahahahahaa....
Dubai oh dubai~~~~

1 comment:

sharnaliza said...

yeay... dh ade alternatif mencari tdung dubai nie. mmg praktikal kan tuk org yg malas mo gosok baju.. heheh.

aku pun mo angkat for raya.. tp kalo tkde bonus... parah gak kite. hehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...