Skip to main content

Tudung Dubai

ok ni antara koleksi tudung dubai yg aku nk sangat..wawawawa apsal lah mahei sgt..aku dah xheran nk pakai tudung laen sbb tudung dubai ni antara tudung plg flexible yg penah aku miliki selain tudung munawwarah..hehehe disebab munawwarah terlampau mahal skrg..so aku xmampu dah nk memilikinye..wawawa ade x sesape mo belikan..hek22

pakai dubai ni kire senang sbb aku xyah gosok tudung..sumtym aku xmemerlukan brooch pon..just belit2 & selit..siap..dah blh bergerak..pas2 tudung sgt lah comei color dia..aku xmo yg kat pasor mlm 2..bkn sbb demand ke ape..but dah penah beli...kat paso mlm 2..awning dia aku kureng sket sbb awning kecik + membuatkan muke aku yg bulat lg kelihatan bulat + tembam yg amat..so tudung 2 selamat aku letakkan di tempat yg aku xleh nmpk dah..wat sakit ati jek kn..hehehehee so, after try tudung sharna..aku nmpk ok jek..so aku shoot beli 1..utk percubaan..so aku pon terjatuh cinta..lalu aku pon sll memakai nye..hahahahhaa sgt selesa sehingga mendapat kepuasan di thp maxima..kurang lah serabai aku kn..hak22
ok color blek+white ni mmg aku carik..kedai yg baser aku pg kat PKNS [suggestion dr shana lah kn] erm aku xjumpe yg comei ni..yg ade xmenarik minat aku...hehehe nk yg ni..tp aku lom dpt feedback dr butik puteri yg mane aku leh beli online jek..cume aku ngah nego delivery cost ngan dia..if worth..aku mls dah nk ke PKNS..aku beli online jek..senang cerita kn.hak33

bile tgk patung ni pakai nmpk comei jek..if kome nk tgk..leh lah melawat butik puteri di url ni click sini yer ... mcm mane tah aku jumpe dulu..aku pon xhengat..
kedai kat PKNS 2 pon dah byk stok cume..dia kate awal bln 8 ni ade baru lagi.,.wawawa malasnye nk pg lg kn...but kat butik puteri xbyk choice ..cume yg ade kat sini..certain ade kat PKNS..but ade yg xde....
harap cik diba dr butik puteri akan segera mereply kepada aku kn..hehehehe
ni tudung pebret aku..tp apsal tah aku xbeli ari2 kat
PKNS..aku beli yg lg 1...heheheh..xpe aim next tym kn..kalo ade rezeki lebih..aku beli lg kn..skrg kan budget begitu lah tight....kene lah sahut seruan kerajaan suh ubah gaya idup kan...

Menarik kan?

color yg ni menarik..tp aku lom ade baju color ni..if raya ni pakai baju color ni..leh lah beli kan..hehehehe
Yang ni lagi menarik..huhuhu:p
ade plak yg anak tudung belah dlm jek..aku tgk kat sini lak puteri irene site dr Dubai ha kome sume leh lah tgk..leh beli online....sgt mudah skrg kn..sume beli online..hehehe
kene tukor style lah kn..asik pakai bawal..bawal..aku pon dah boring giller ha....plain color jek...seb baek jumpe..mule2 berkecimpung ngan munawwarah..mak aiii terberak aku nk bayor lah kn..mahei nk mampos...yg anak jek dah mahal..lom beli hak tudung yg luar 2..harus aku pose 2bulan kan..heheheh

yg awning dia maybe nmpk menarik..pdhal lebih kurang jek ngan color blek yg aku ade.hahahahahaa....
Dubai oh dubai~~~~

Comments

sharnaliza said…
yeay... dh ade alternatif mencari tdung dubai nie. mmg praktikal kan tuk org yg malas mo gosok baju.. heheh.

aku pun mo angkat for raya.. tp kalo tkde bonus... parah gak kite. hehe

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…