Thursday, November 20, 2008

Jamuan Makan Malam Kelab BERNAS

Tarikh :15 November 2008
Hari:Sabtu
Waktu :8.00pm - 11pm
Lokasi Kejadian:Restoran Nelayan, Tasik titiwangsa
Tema :Lantak Pi korang lah nk berfesyen lagu mana
Konsep :datang-makan-blah lah
Objektif :Dah Kenyang sila lah balik...xkenyang lagi tolong org restoran 2 kemas dulu, baru leh tapau!

Majlis yang jarang sekali terjadi dekat Bernas kan, hehehe adalah seperti ini. Jamuan makan malam ni adalah sama seperti "Hari Keluarga BERNAS"sebab xkan ade nyer majlis berupa hari keluarga yg sebenar sbb bukan mudah nk memahami kehendek semua staff kan..dpt ala-ala mcm ni..pon dah kire orait bagi kami...alhamdulillah..dr xdek langsung kan......yg best nyer xyah bayor [ni of course lah kn..mau kene kutuk kalo kne bayor] tp yg bestnyer... sape ahli Kelab leh bawak kaum keluarga or rakan-rakan ka..sape2 jek lah... dah alang2 makan free utk kaum keluarga tp bkn kaum keluarga bayor rm5...pejam mate jek lah bayor rm5 2 kn..makan pon yg aku sukak adelah steamboat..huahuahua... kompem korang tny apsal xbuat kat hotel ek? name pon bernas..kompem nk bawak keluarga bagai..kalo hotel mane nk sumbat ramai org kan..hehehe xsesuwai lah ngan taste makcik pakcik kat sini..hehehe [selambe aku je mengata ek]

aku bawak lah bdk umah + kawan aku dlm 4org...cukup lah kan..erm sambil makan-makan 2...ade lah aktiviti dijalankan tp kebanyakkan tok bebudak lah...tp ape kesah..makan ajelah...yg best tgu cabutan bertuah..tp ape kn daya..tgu smpai abis...tp dah mmg diri 2 xbertuah kan..hahaha xde lah naik no aku kn "323"..mmg xbertuah...ha lupe lak nk habaq...dpt goodie bag...nak tau rete dlm beg 2 spt list di bwh:

1. beras wangi sun white = 1kg jek
2. Payung lipat bercop Bernas ok!
3. 2 bungkus jajan..dah selamat aku bedal
4. selai towel dr sogo
5. apron bercop bernas [aku xphm..suke bebenor bg apron ni!]

itu sajok ok! & oleh kernas xdpt cabotan bertuah..so pulang lenggang mak kiah ngan goodie bag aje lah..aktiviti seterusnya nnt..ooohh taun depan lah kan..kene nnt kan treasure hunt lah kn...[tetibe teringat last year team aku - murni - naily - akram dpt no.3,,hehehe]

Note: pics nya nnt aku send dlm entry laen..sbb aku lom transfer gamba lagi!

1 comment:

Murni said...

hahah.. konsep post dinner ala ala hampir sama.. harap maaf yer.. mungkin sebab oleh kerana semangat team work kita sgt menebal.. finished product pon haruslah lebih kurang kan.. hehehhe :P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...