Thursday, November 27, 2008

Tetibe terjumpe

Aku tengah susun atur balik external h/disk aku ni kan..terjumpe lak gamba dah ade 2 ketui jek...yg laen2 tah mane tah..ke aku dah delete..ni gamba xsilap aku si wanie yg scan mase degree dulu..hahaha tym 2 ade ape hal tah geng2 aku bawak gamba zaman kanak2 ribena tah..lupe lak citer pasal 2... gamba ni mase aku setaun lebey kot..ke-2 taun..aku xhengat ok!


gamba ni kat umah aku [tapak umah skrg tp umah lame] umah ni mmg klasik ok! sbb aku kate klasik, sbb tym ujan kene tadah air ngan besen bagai dlm umah..sbb atap bocor...hehehe tp lagi suka umah ni dr umah skrg sbb umah 2 senang nk kemas aku rase...sbb ruang dia kecik jek...& rumah 2 jugak lah yg aku penah tido kat luar gare2 kene kunci sbb balik umah dah maghrib..SERAMM ooo tym tuu...ni sume pasal kejor layang2 yg putus talinye smpai ke kampung sebelah [bukit lintang]



but for this one, aku ingat.,.ni tym aku 4taun...ni muke lepas menangis sbb bergaduh ngan adik aku yg 2nd 2...sbb berebut beskal kot...baser lah..mase2 kecik2 aku mmg RATU air mata ok! ni je lah teknik aku tok menjahanamkan niat jahat adik aku tok mempermain2 + mempersendakan tahap keperempuanan aku..so, lepas aku nangis..kompem setel masalah..sbb either dia kene belasah ngan my mom + my dad or dia dah rase kemenangan sbb aku nangis..hahahaha bile ingat balik mmg aku ni jenis cewek ok tym kecik-kecik..mau xnyer..asik kene buli jek ngan budak budget macho tu..nyampah aku...tp mase ni, kat umah arwah atok+nenek aku...so, dia lah yg kene cubit kot ngan nenek..hehehehe :P



tengok balik gamba ni...seyes POYO jek aku rase...mmg selekeh aku ni..penyakit dr kecik rupernyer..hahahahaa pehtu rAse nak jadik kecik balik jek..kompem xdek masalah kn..hahahaa sbb keje nyer makan+tido+main+ketawa+menangis jek..xde pon pening kepala..hehehe

3 comments:

Queenin Murni said...

aku rasa ko nak jadik kecik balik sebab time kecik ko sgt chumill n very the girly... tak sesuwai tau.. hehehe! jahat tak aku?

*Yun* said...

xdek makne nyer lah kn..geli aku nk jadik kecik balik..sbb 24 jam kene buli jek

cyana said...

comelnyer yun pakai skirt+topi lg.. bile mo beraksi cm tu lg??

ratu air mate+ratu posing rupenyer ko!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...