Skip to main content

Majlis Kahwin [Zaihan & Shahlan]

Tarikh: 19 & 20 Disember 2008


Lokasi: Tmn Seremban Jaya, Senawang, N9


Tema: Brown & Gold





First & foremost, i want to thank to Zaihan & hubby and all zaihan Kaum keluarga sebab memberi layanan yg amat peramah kepada aku & sekaligus memberi kerjasama yang amat baik sepanjang perjalanan majlis itu, bagi memudahkan kerja-kerja aku & sharna as their photographer on zehan big day.. thanx again...





For Zehan, congratulation & be a good wife & Alan, plez take care of my frenz...& hope both of you akan berbahagia selamanya.





Actually, aku ala2 agak gabra lah kn..sebab majlis ni berjln ikut peraturan, xleh nk pusing or patah balik kn..hahaha..so, ape yg sempat aku snap lah kn..utk dijadikan kenangan terindah mereka. So, after diz aku akan siapkan album plak..wawawa hope Zaihan & alan akan satisfy ngan hasil kerja aku yg ala2 beginner ni..erm 1st tym ok!





Ha, mase majlis ni aku tersuprised ngan perangai Alan yg giler2..seyes..xdiluar jangkaan aku ok! even ejot pon terkejut..huhuhu :p almaklumlah..before this terserempak gitu2 jek..mane penah tegor ke ape kn..paling koman pon senyum jek..aku budget dia ni penyenyap..but seyes mmg xseperti digambarkan..giler2 abis..& senang utk aku ngan sharna wat keje..sbb xyah suruh pon dia dah pandai nk posing sendiri..tp paling lawak lah..mase dia pegang pen lepas nikah sbb nk sign borang bagai..hahaha mmg takes tym lah mase tu kan..nk ilangkan gemuruh dia 2..tp tym 2 dah lepas pon azab nak lafaz akad...ape2 pon tahniah..sbb dengans ekali lafaz maka sah mereka sebagai suami isteri..so, jgn malu2 nak pegang tangan ke ape..sbb dah sah kan..hahahaha..lagi satu, ssh jugak ek nk handle pengantin supaya TAK pejam mate tym kite snap gamba..wawawa ssh tol org xthn flash ni...nak marah mane boleh kn..wawawa 2 la antara dugaan plg hebat selain dr MASA...huhuhu...2la mane ade care senang nk dptkn duit kan?





Ok, Majlis Zaihan settle..ade lg 2 majlis menunggu utk perkhidmatan aku..iaitu wedding si nik@Jitra[aku cover sorang jek kot] pada 26&27 Dis ni & Rizal&aisya@Dewan Bankuet, MBSA on 28 Dis ni [ni aku ngan sharna]...huhuhu Hope dpt buat yg terbaek utk mereka nnt.





Nota kaki: more piccas...nnt lah dah siap edit aku upload sikit,..but sharna dah up sikit kat
Fotopages dia

Comments

cyana said…
byk lg kte kene blajo... chaiyok2!!!

papepun.. sonok dpt beraksi ngan ko..c u in the next battle.. cewahhh!!!
*Yun* said…
2la..hope kita akan terus beraksi bersama in future..hahahaa

pehtu leh realisasikan impian "Work From Home"

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.