Monday, December 22, 2008

Majlis Kahwin [Zaihan & Shahlan]

Tarikh: 19 & 20 Disember 2008


Lokasi: Tmn Seremban Jaya, Senawang, N9


Tema: Brown & Gold





First & foremost, i want to thank to Zaihan & hubby and all zaihan Kaum keluarga sebab memberi layanan yg amat peramah kepada aku & sekaligus memberi kerjasama yang amat baik sepanjang perjalanan majlis itu, bagi memudahkan kerja-kerja aku & sharna as their photographer on zehan big day.. thanx again...





For Zehan, congratulation & be a good wife & Alan, plez take care of my frenz...& hope both of you akan berbahagia selamanya.





Actually, aku ala2 agak gabra lah kn..sebab majlis ni berjln ikut peraturan, xleh nk pusing or patah balik kn..hahaha..so, ape yg sempat aku snap lah kn..utk dijadikan kenangan terindah mereka. So, after diz aku akan siapkan album plak..wawawa hope Zaihan & alan akan satisfy ngan hasil kerja aku yg ala2 beginner ni..erm 1st tym ok!





Ha, mase majlis ni aku tersuprised ngan perangai Alan yg giler2..seyes..xdiluar jangkaan aku ok! even ejot pon terkejut..huhuhu :p almaklumlah..before this terserempak gitu2 jek..mane penah tegor ke ape kn..paling koman pon senyum jek..aku budget dia ni penyenyap..but seyes mmg xseperti digambarkan..giler2 abis..& senang utk aku ngan sharna wat keje..sbb xyah suruh pon dia dah pandai nk posing sendiri..tp paling lawak lah..mase dia pegang pen lepas nikah sbb nk sign borang bagai..hahaha mmg takes tym lah mase tu kan..nk ilangkan gemuruh dia 2..tp tym 2 dah lepas pon azab nak lafaz akad...ape2 pon tahniah..sbb dengans ekali lafaz maka sah mereka sebagai suami isteri..so, jgn malu2 nak pegang tangan ke ape..sbb dah sah kan..hahahaha..lagi satu, ssh jugak ek nk handle pengantin supaya TAK pejam mate tym kite snap gamba..wawawa ssh tol org xthn flash ni...nak marah mane boleh kn..wawawa 2 la antara dugaan plg hebat selain dr MASA...huhuhu...2la mane ade care senang nk dptkn duit kan?





Ok, Majlis Zaihan settle..ade lg 2 majlis menunggu utk perkhidmatan aku..iaitu wedding si nik@Jitra[aku cover sorang jek kot] pada 26&27 Dis ni & Rizal&aisya@Dewan Bankuet, MBSA on 28 Dis ni [ni aku ngan sharna]...huhuhu Hope dpt buat yg terbaek utk mereka nnt.





Nota kaki: more piccas...nnt lah dah siap edit aku upload sikit,..but sharna dah up sikit kat
Fotopages dia

2 comments:

cyana said...

byk lg kte kene blajo... chaiyok2!!!

papepun.. sonok dpt beraksi ngan ko..c u in the next battle.. cewahhh!!!

*Yun* said...

2la..hope kita akan terus beraksi bersama in future..hahahaa

pehtu leh realisasikan impian "Work From Home"

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...