Skip to main content

Tag Kembali lagi

Got this Tag from Maria, seb baek senang lah jugak..xdelah payah mane..but aku amik mase sehari tok siapkan..sbb nak amik mood..ingat best ke jwb tag ni?..TAK best ok!
ni link blogs si
Maria a.k.a Mariam

RULES:



Do the “Letter MEME”. Tag no less than 5 other people, and leave them a comment, informing them that they have been tagged. Then copy the “How-to” Letter Meme, and finish your Journal entry.

-> How you do the Letter Meme:

Dear ________(the last person who left a comment on your blog/journal):

I don’t really know how to tell you this, but ___1___. I think I realized it ___2___ ___3___ and I saw you ___4___ ___5___. I’m sure you’re ___6___ enough to understand ___7___. I’m returning ___8___ to you, but I’ll keep ___9___ as a memory. You should also know that I ___10___ ___11___ .___12___,

-Your name-


Just fill in the blanks on top based on the answers you are gonna choose below.


1. What’s the color of your shirt?

Blue - Our romance is over

Red - Our affair is over

White - I’ll join the monastery

Black - I dislike you

Green - Our horoscope doesn’t match

Grey - You’re a pervert

Yellow - I’m selling myself

Pink - Your nostrils are insulting

Brown - The mafia wants you

No shirt - You’re a loser

Other - I’m in love with your sister



2. Which is your birth month?

January - That night

February - Last year

March - When your dwarf bit me

April - When I tripped on sesame seeds

May - First of May

June - When you put cuffs on me

July - When I threw up

August - When I saw the shrunken head

September - When we skinny dipped

October - When I quoted Santa

November - When your dog ran amok

December - When I changed tennis shoes



3. Which food do you prefer?

Tacos - In your apartment

Pizza - In your camping car

Pasta - Outside of Chicago

Hamburgers - Under the bus

Salad - As you ate enchilada

Chicken - In your closet

Kebab - With Paris Hilton

Fish - In women’s clothing

Sandwiches - At the Hare Krishna graduation

Lasagna - At the mental hospital

Hot dog - Under a state of trance

None of the above - With George Bush and his wife



4. What’s the color of your socks?

Yellow - Hit onRed - Insult

Black - Ignore

Blue - Knock out

Purple - Pour syrup on

White - Carve your initials into

Grey - Pull the clothes off

Brown - Put leeches on

Orange - Castrate

Pink - Pull the toupee off

Barefoot - Sit on

Other - Drive out



5. What’s the color of your underwear?

Black - My best friend

White - My father

Grey - Bill Clinton

Brown - My fart balloon

Purple - My mustard soufflé

Red - Donald Duck

Blue - My avocado plant

Yellow - My penpal in Ghana

Orange - My Kid Rock-collection

Pink - Manchester United’s goalkeeper

None - My John F. Kennedy-statue

Other - The crazy monk



6. What do you prefer to watch on TV?

Scrubs - ManO.C. - Emotional

One Tree Hill - Open

Heroes - Frostbitten

Lost - High

House - Scared

Simpsons - Cowardly

The news - Mongolic

Idol - Masochistic

Family Guy - Senile

Top Model - Middle-class

None of the above - Ashamed



7. Your mood right now?

Happy - How awful I’ve felt

Sad - How boring you are

Bored - That Santa doesn’t exist

Angry - That your pimples are at the last stage

Depressed - That we’re cousins

Excited - That there is no solution to this

Nervous - The middle-east

Worried - That your Honda sucks

Apathetic - That I did a sex-change

Ashamed - That I’m allergic to your hamster

Cuddly - That I get turned on by garbage men

Overjoyous - That I’m open

Other - That Extreme Home Makeover sucks



8. What’s the color of your walls in your bedroom?

White - Your ring

Yellow - Your love letters

Red - Your Darth Vader-poster

Black - Your tame stone

Blue - The couch cushions

Green - The pictures from LA

Orange - Your false teeth

Brown - Your contact book

Grey - Our matching snoopy-bibs

Purple - Your old lottery coupons

Pink - How awful I’ve felt

Other - Your memories from the military service



9. The first letter of your first name?

A/B - Your photo

C/D - The oil stocks

E/F - Your neighbour Martin

G/H - My virginity

I/J - The results of your blood-sample

K/L - Your left ear

M/N - Your suicide note

O/P - My common sense

Q/R - Your mom

S/T - Your collection of butterflies

U/V - Your criminal record

W/X - David’s tricot outfits

Y/Z - Your grades from college



10. The last letter in your last name?

A/B - Hate your guts

C/D - Never will forget

E/F - Always wanted to break

G/H - Never openly mocked

I/J - Always have felt dirty before

K/L - Will tell the authorities about

M/N - Told in my confession today about

O/P - Was interviewed by the Times about

Q/R - Told my psychiatrist about

S/T - Get sick when I think of

U/V - Always will try to forget

W/X - Am better off without

Y/Z - Never liked



11. What do you prefer to drink?

Water- Our friendship

Beer - Senility

Soft drink - A new life as a clone

Soda - The incarnation as an eskimo

Milk - The apartment building

Wine - Cocaine abuse

Cider - A passionate interest for mice

Juice - Oprah Winfrey imitations

Mineral water - Embarrassing rash

Hot chocolate - Eggplant-fetishism

Whisky - To ruin the second world war

Other - To hate the Boston Celtics



12. To which country would you prefer to go on a vacation?

Thailand - Warm regards

USA - Best regards

England - Good luck on your short-term leave from jail

Spain - Go and drown yourself

China - Disgusting regards

Germany - With ease

Japan - Go burn

Greece - Your everlasting enemy

Australia - Greetings to your frog Leonard

Egypt - Fuck off now

France - In pain





Ok yg ni hasil surat dr aku lak >,<.

Dear Cyana, [perempuan yg last kasik msg..taram tam tam ajolah ek]

I don’t really know how to tell you this, but You’re a loser. I think I realized it When I saw the shrunken head In your camping car and I saw you Ignore The crazy monk. I’m sure you’re Frostbitten enough to understand The middle-east. I’m returning Your love letters to you, but I’ll keep Your left ear as a memory. You should also know that I Hate your guts Embarrassing rash.

With ease,

Yun

Comments

mirae said…
Tag ini sgt jahat....
*Yun* said…
yupp mmh jahat..tp aku tag ko lah..nnt rajin ko buat lah atg ni yeaaa

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…