Tuesday, April 20, 2010

Gigi Vs Kepit

TAK JADIK lah nak tunggu esok...sbb xsabar nk kuar bahan utk di update. Standard lah kat opis kan, kompem ade geng2 sndr kan...makanya, kat opis aku ni glamer ngan pasangan 3-stooges, aku pon xketinggalanade geng mcm ni..kalo dulu ngan sazz [yg kekal aku ngan nyiok jek] tapi kini digantikan dengan Murni. & paling Glemmer & lame, geng Amy, Dila & Jue
Geng 1 - Yun ^^Murni^^Sharna

Geng 2 - Dila^^Amy^^Jue

Perasan Atau tidak, ade beberapa persamaan & perbezaan antara kedua-dua grup tu. aku hanya nk buat perbandingan bg membezakan kumpulan kami. ni bkn kumpulan lah..lebih pada org kate best buddy kat opis lah kan

  • group 1, akan senyum dengan menampakkan Gigi, tapi sebaliknya bg group 2, di mana, mereka lebih prefer utk melemparkan senyum kepit..hik22
  • Size badan ye....Group 1, lebih glammer ngan team membina badan..wakakaka maka group 2, lebih pada org yg suke sangat berjimat cermat tang bab makan, tu yang mereka kurus.
  • Group 1, kulit mereka ala2 xberapa nk cerah kan, hitam manis gitew, tetapi group 2, semua nye putih2 belaka..ahaks
  • & pd pengamatan aku, konklusi yg aku buat, Group 1, lebih suka menunjukkan GiGi ketika senyum kerana supaya org akan perasan akan mereka, kerana keadaan warna kulit mereka, yg group 2 xsuka menonjolkan gigi mereka ketika senyum kerana, wajah mereka dah putih berseri..ahaks...

Walaupon kami xteror main bowling, Jom lawan bowling antara Geng Gigi & Geng Kepit...wakakakaka

Nota kaki: pada yang berkenaan jgn terkecik hati, aku cuma terperasan akan hakikat ni...saja nak suka-suka ok!

10 comments:

cyanamoose said...

ayat 'Jom lawan bowling' tu ko serius ka? ko lupa mo sebut lg satu perbezaan.. Group 1 suka bina badan, no sport ya. Group 2 tu atlet oii... tp kalo mo lawan bowling Group 1 wakil penaja Colgate... akak on jek beb.. ahaks.


okei kita tunggu apa kata Group 2..pasukan senyum kepit. opps!

Kenanga said...

.nyiok mmg sejak azali suke sengih nampak gigi....tp kalo dier nampak muskuskus, dgn lidah2 dier kuarkan....chabot!

Marvic said...

yun, kalo geng2 aku plak, mcm2 kaler and saiz ada...hahahaha

Yun said...

cyana: serius lah....friendly match namenye..keh keh..saje nk suke suke..aku tau lah team depa tu atlit...

kenanga: no komen

marvic: owh tu ko kene lah buat perbezaan & persamaan plak. geng ko, aku rase lebih dr 3org maaaa..payah sket..ahaks

cyanamoose said...

marvic... geng ko more than 3, so kena pecah 2. amacam friendly match?

kenanga nie sungguh teror wat analisis teori.. syabas!

mama tisya said...

kalakar plak tgk gmbr 3 stooges...kami mmg tk brp reti senyum nmpk gigi...suka tgk gmbr korang mcm iklan colgate...

bab nk friendly match tu ok gk...stiap group ada pemenang kategori individu..caya la...

tkde makna putih belaka..ku sorg je yg gelap...bdn pn ku sorg je yg berisi...tp still bole geng la..hehehe

nanti set date nk main bowling ek

julia said...

pertama kali komen di blog yun...biasa dok baca je tak komen per2 hehehe sebab ada gambar daku kat sini, haruslah komen :p

bila baca perbezaan & persamaan 2 group ni :)tersengih lah gak hah...pandai wat perbandingan yer yun...

jom baling :)

Delimasari said...

dasyat le pandai wat he222
bagus2222 = leh masuk buletin...

Delimasari said...

choppp
geng 2 tu sorang tu xpandai main boling == panjat gunung boleh...
ampunnnnnnnnnn

Yun said...

heehehe..ok nnt kite set date & time utk friendly match ni k

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...