Friday, July 18, 2008

Main Perang-Perang [28 June 2008]

AYunio: oooo ko tembak kawan aku ek..meh aku tembak ko plak..ape rase?
Mirae: heheehe dah kawan ko 2 asik pedajal aku jek keje dia..asik2 suh aku stayback sbb dia nk blk dulu..aku geram lah kn...

Mirae: ni balasan ke atas ko sbb menembak kura-kura kesayangan aku mlm smlm dgn remote control..ha amik ni sebagai balasan..

Ayunio: Ala smlm bukan aku sengaja pon...dah remote 2 yg nk melayang dr tangan aku..sape suh ko nyer kure-kure 2 dok depan aku kn..hehehehe

Angkatan tentera yg bakal bertempur

Kalo zaman dolu kala [kanak-kanak lah kan] kat kampung aku..kami gune bemban tok wat senapang [ala2 mcm buluh..tp dia xde kesat mcm buluh & xde miang buluh 2..kire selamat lah tok digunakan..aku xtau betul ke x name 2..tp mmg aku & geng2 kat kampung aku 2 panggil menatang 2 bemban] hehehehe...senapang 2 tok digunakan dlm permainan tembak2 kami..ni kire kalo kes masuk dlm semak samun lah..kalo takat main kat padang..kitaorg gune sumpit & biji kacang ijau + straw..tp kalo musim sentul ke langsat ke..kulit langsat yg digune kn dgn batang pen + lidi or kayu..hahah ni sakit dow....tp skrg aku maen tembak dekat games PC or ape lg...permainan baru yg aku mencube yg perlu mengeluarkan modal yg agak tinggi..hehehe "paintball" name nyer....

ni dah macam power rangers lak..tp aku xmo color laen..aku nk yg color itam jek

aku main pon menumpang budak modular..hehehe aku sensorang jek bdk bernas..yg mmg bernas lah..sbb beras dah byk kene rampas....hahaha ssh nk paham kn ape mslh beras ni..cukup lah sekadar aku buat segala keje aku ni jek udah le....hehehe yg makin hari makin bertimbun...tp adelah sehari 2 aku dok goyang kaki..sbb xdpt nk memikirkn solution tok program..so aku lepak lah..smbil mencuci otak aku nih kan..hehehehehe..ok lah...average game ni aku bg 4/5..even anak jari aku bengkak sebab kene tembak..hampess xde tempat laen agaknyer..serius bengkak yg menakutkan org...sbb jari yg kecil & comel jadik besor giller & keras..hahahs eb baek dah fully recovered..ngeh33 tp yg best team aku menang even team aku xckp sorang kn...hehehehe overall aku mmg puas ati...sbb dpt mencube...ok kembali nnt tok cerita yg laen...TATA

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...