Thursday, August 14, 2008

~Adik~

Si adik ni..1st tym aku dpt mengabdikan gamba dia ngan camera aku..b4 diz even selalu jek jumpe [kat opis lah] hehehe tp xsempat nk tangkap gamba dia..hehehe dia ni baru 3thn tp punye lah besar..size dah mcm bdk sekolah tadika [5-6 years] hehehe tp serius anak kak nor ni mmg selambe + gamble orgnyer...pas2 suke nyanyi lagu KEtahuan by Matta band..hehehe suh dia nyanyi selambe jek..adik ttp rock!

Aku baser dgr cerita pasal adik dr MAMA dia..hehehe mg senang nk handle bdk kacak ni..hehehe tp ayat yg aku suke dgr dia ckp mase kenduri sharna "MAMA adik nak baby macam ADAM!" ha amik ko...mcm mane lah nk bg adik 2 baby lg..hehehehe :)



Adik mmh syg kat BABY adam ni.,hehehhe teruk adam di cium nyer..hehehehe seb baek adam jenis cool & kontrol macho..hehehe almaklumlah adam kn seorang baby yg ensem..huhuhu :)


xpe xlame lg bile adam dah blh jln..kire adik dah ade geng baru lah kn..xdelah risau dia kene main ngan bdk2 xbrape nk seusia..


ni dia lirik lagu yg adik selalu nyanyikan [jom nyanyi same-same k!]

Dari awal aku tak pernahPercaya kata-katamu
Karena aku hanya melihat

Semua dari parasmu

Terlanjur kau bilang padaku

Kau tak akan pernah selingkuh
Tetapi ternyata dirimu bermain dibelakangku

*Saat ku melihatmu kau sedang bermesraan
Dengan seorang yang ku kenal

**Oo..Oo.. Kamu ketahuan pacaran lagi
Dengan dirinya teman baikku
Oo..Oo.. Kamu ketahuan pacaran lagi
Dengan dirinya teman baikku
Repeat * & ** Tapi tak mengapa aku tak heran
Karena dirimu cinta saatku

Oo..Oo.. Aku ketahuan pacaran lagi
Dengan dirinya teman baikmu
Oo..Oo.. Aku ketahuan pacaran lagi
Dengan dirinya teman baikmu








Adik dengan Mama & adam




No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...