Monday, January 12, 2009

30 minit left

30 minit berbaki before aku melangkah longlai utk pulang [cewahhh ayat]...weekend aritu dah menunaikan tugasan seorang anak..hehehe ape lg balik kampung lah kn..kampung aku kan BEST among the BEST..hehehe :P padan lah mak aku beria kan suh aku balik..ruper2 nyer ade serai di balik tom yam..hampesss...sebenarnye nak aku teman dia beli barang utk adik aku nk masuk asrama [alah dok poli jek pon..pehtu dlm melaka jek pon..lg mo kecoh] yg paling aku bencik bile balik..kene pau ngan adik aku ok!...kalo yg no.4 [mak aiii ramai nyer adik aku] ni yang pau..mmg lepas tu aku makan meggi [opps xleh makan dahh] erm aku makan nasik ngan telor jek lah..abis dia pau aku sandle ngan bag ngan kemeja..dah lah mamat ni mane nak layan yg TAKdeK istilah "JENAMA dikenali ramai"..kompem dia xnak punye..so, pempaham sendirik lah kn...abis aku kene ketuk...xnak bg lak..dia ni lain sikt..kang mengutuk aku kedekut 3tahun berturut2 lak...so, layan kan ajo..tp geram jugak..berpada2 lah kn..akak ko ni dah bertaun xtukor baju keje ngan handbag ok! ko lak melaram sakan..raya ari2 ko ketuk aku jugak..hehehe ko ingat aku simpan duit utk ko abiskan ke? seb adek aku kan..layan kan ajo lah ehhhh~~~ kang dia wat perangai xmo belajar..sape nk jawab? ni seb baek ari2 dia gigih mintak postponed daftar..suppose bulan julai tp mintak masuk bln Januari..tah apsal org tu bg..hangen jek aku...



dah lah aku kene pack kan semua barang dia...ish..ish..aku dulu xdek sape nk layan ok! geram jek..ko leh lak selambe ayam layan mid nite movie..aku ni dah bertaun xmasuk wayang ok! [oppss aritu dah masuk tgk laos dan faun..ni pon setelah bertaun xmasuk ok!]..kesudahan nya aku yg kene stay up tok siapkan design album si zaihan ngan nik..amik ko..aku xtidor ok sabtu mlm ahad tu..& aku tido lepas subuh..ni pon xsiap lg tym tu...dah lah baru tido..kene kejut plak tu..kene wat brekpes..wawawa mau meraung jek rasenyer..seb baek waras lg! kesudahan nye..bile balik kampung jek..kene BULI!



Nota Kaki: wahh ade 15minint lagi..tata uolssssss

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...