Monday, May 25, 2009

JB + BT

JB = Janda Baik
BT = Bukit Tinggi

Ok sekembali nye dari jalan-jalan..haruslah kene update segala jenis mak nenek kan..ala2 dah g outstaion balik kene wat report vagai tok di submit...mcm ni lah jugak...kang Ahli GGO's len sentap xdpt berita plak kn...

Kami selamat kembali ke pangkuan Bantal + selimut kami pada malam smlm...


Antara pose yg terbaek di ZainiGuestHouse [yo yo jek...]

Tpt merendam kn diri...Pulau Santap [oppss bukan SENTAP ok!]

Dah boleh lompat ke blom ni...eh Lompat lah..woii blom lagi lah
[Xpaham nk bace isyarat self timer tu..hehee
jadik lah lagu nih]

Sebelom pulang singgah sebentar di Bukit Tinggi

GoodBye Bukit Tinggi~~~

Ape yg boleh saya kata kan....

  • semua nyer jalan lancar
  • tapi mslh masa masih perlu diperbetulkan!
  • makanan ok...cukop semuanye...cume skill nak membakar ayam kene di polish kan lagik..hehehe:P..& pada AJK sila jgn bawak bersama org yg rambang mata ketika bershopping..hehehehe
  • tpt tinggal...ok lah..std dok dlm utan..JGN NAK PIKIR ade ekon vagai ok! [kalo nk best sila tempah bilik di Seri pengantin resort...[kompem akan berpuas ati punye..tp jgn sakit ati plak bile nak membayar kn]
  • transportation pon bagos...kete yg mantop2 telah digunakan..almaklomlah 1.6 vs 1.3..TAPI...sori yeaaa pd kejadian yg terjadi pada kenderaan2 terbabit.....[lepas ni kite perlu lebih berhati2 yeaaaa] kepada pemandu..sila berhati2..jgn dilayan para penumpang yg excited terlebey
  • utk aktiviti...pon Ok..cume I xpuas ati ok! My team kene sabotaj!!!!!!!!!
  • utk budget..thanx to our accountant yg sgt cekap wat pengiraan sehingga trip ni jadik lebih budget...[Lebih Nilai utk wang anda yeaaa]
  • so, nanti aktiviti kami seterusnya.....[siap dah ade tabung ok! hehehe]
Ape yang anda leh perkatakan????

4 comments:

theywe said...

cantiknya gambarrrrrrrrrr.. sweet memori sungguhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. korang memang the bestttttt :)

chajuya said...

TERBAIK WOK!!!

cyana said...

*akak nek stage bg ucapan.... mic tkdo kah????hiks*

best! best! teh ais sodap... ase aman damai... lupe keje seketika. tp tk sempt akak mandi sg... huhu

jiwa kacau said...

akaq keciwa dgn jalan lohbang disana!...sentap!!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...