Skip to main content

Harry Potter & the Half-Blood Prince



Ape yang aku leh kate kan.. diz year nye citer *sigh* TAK SE-BEST Harry Potter and The GOblet of Fire... huhuhu aku masih merindui movie Harry Potter yg best mcm tu...yg byk gune magic..lawan sane sini..huh ke aku yg terlampau emosi utk citer yg aksi lebih? owh TIDAK jugak..tapi aku lebih akan mengatakan ianya BEST sekiranya....di kala aku kengantokan..tp aku mampoo utk tidak berasa ingin Lena di ulit mimpi ketika di dalam wayang. Ke aku semakin berumor maka nya hormon keghairahan tu kureng...hohoho [layan kan org mengantok yeeee]

Semangat jugak lah aku nk menonton kali ni sbb ni antara citer yg aku TungGU setiap taun...huh~

makanya...sabtu yg sangat produktif bg aku kan....sbb nye aku mampo bangun lambat..sbb nye aku tido yg amat lambat yeeeeee..kol 4am...tah ape aku buat tah....pehtu aku leh lupe aku bgn subuh ke idak..lawak jek..penat aku berpikir mase bgn tu...ahahaha ruper2 nye mmg aku bgn tp smyg dlm keadaan mamai + mate kelat..mane nk hengat kan...aku tau kesahihannya..di sebabkan telongkong ku yg beralih tpt..bkn takat beralih aku main campak yeeeeeeee..ngantok sgt lah tu...hahahaa

& sambung keje...kol 4.30pm keje aku pon setel...nk ke bangi..jenguk DD xbgn2 tido..haih* pengsan ke ape ..kesian org shift mlm kn..aku dah lah xmasak..ingatkan nk ajak jek dia ke bangi pehtu leh jln2 carik makan kan...smpai dh kol 5.45pm xbgn jugak...kesian plak nk kejot..makanya..aku pon bersiap tok blak..hahaha aku siap nk trn dia pon bgn...hahaha ngan mamai2 tu...seb bek dia bg kate yes nk folo..maka nya kami ke bangi yeee sabtu ptg nk maghrib tu..hehehehee & makan TGH+hi-tea+dinner kat Warta, bangi...peken rasa-mas jek..layan kan ajo...& DD ajak aku join dia ngan rakan2nya tgk harry potter kat KLCC...hahahaa aku on jek..sbb nye ade 2...yg per-1 kerana harry potter & ke-2 kerana KLCC...dah bertaun xjejak kaki kat situ..hahahahaa teruja tGK handbag + wedges...tp teruja jek mampoo..memiliki xmampoo lg yeee

dah lah wayang tu start kol 11.30pm yeee...& abis nak dekat kol 2.30am...huiksssss..tido lewat lg aku mlm tu...warghhhhhh

dengan mate kelat aku layan Harry Potter tu yeee...hampir terlelap jugak lah..tp aku gagah kan sbb nye si Harry tu lah kan...

Tapi aku HAM-pa ye kawan-kawan.... xseperti yg aku angankan [hehehe harry potter pon nk di-verangankan..xpaham aku ngan diri aku nih]...huhu :P xpelah....

aku xpuas ati kenapa Dumbledore mati dengan cara yg mudah..huwaaaaaa koman2 ade lah perang magic ke ape kn..kalo mcm tu mudah bek dr episode 1st lagi dia dah mati kan..huhuhu :P..ok abaikan jek ape yg aku merepekkan nih...

TAK-PE kite tunggu Harry Potter and Deathly Hallows part 1 & 2...apekah kesudahannya kan... tgu smpai 2011 lah gamak nye yeeee...nk taudetails...sila tgk Wikipedia Harry Potter sbb ade tulis bile akan di tayangkan...

Nota kaki: even ade org kate diz episode best..tp aku terpakse akur ngan perasaan ati aku yg mengatakan..aku xsuke...bkn 100% xsuke...cume 45% jek aku xsuke ok!..oklah ini sajek..selamat menonton Harry Potter ye kengkawan.,..SILA JGN TERPENGARUH ngan ape yg aku merepekkan...ini sekadar pandangan aku sajek...

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…