Monday, July 20, 2009

Harry Potter & the Half-Blood Prince



Ape yang aku leh kate kan.. diz year nye citer *sigh* TAK SE-BEST Harry Potter and The GOblet of Fire... huhuhu aku masih merindui movie Harry Potter yg best mcm tu...yg byk gune magic..lawan sane sini..huh ke aku yg terlampau emosi utk citer yg aksi lebih? owh TIDAK jugak..tapi aku lebih akan mengatakan ianya BEST sekiranya....di kala aku kengantokan..tp aku mampoo utk tidak berasa ingin Lena di ulit mimpi ketika di dalam wayang. Ke aku semakin berumor maka nya hormon keghairahan tu kureng...hohoho [layan kan org mengantok yeeee]

Semangat jugak lah aku nk menonton kali ni sbb ni antara citer yg aku TungGU setiap taun...huh~

makanya...sabtu yg sangat produktif bg aku kan....sbb nye aku mampo bangun lambat..sbb nye aku tido yg amat lambat yeeeeee..kol 4am...tah ape aku buat tah....pehtu aku leh lupe aku bgn subuh ke idak..lawak jek..penat aku berpikir mase bgn tu...ahahaha ruper2 nye mmg aku bgn tp smyg dlm keadaan mamai + mate kelat..mane nk hengat kan...aku tau kesahihannya..di sebabkan telongkong ku yg beralih tpt..bkn takat beralih aku main campak yeeeeeeee..ngantok sgt lah tu...hahahaa

& sambung keje...kol 4.30pm keje aku pon setel...nk ke bangi..jenguk DD xbgn2 tido..haih* pengsan ke ape ..kesian org shift mlm kn..aku dah lah xmasak..ingatkan nk ajak jek dia ke bangi pehtu leh jln2 carik makan kan...smpai dh kol 5.45pm xbgn jugak...kesian plak nk kejot..makanya..aku pon bersiap tok blak..hahaha aku siap nk trn dia pon bgn...hahaha ngan mamai2 tu...seb bek dia bg kate yes nk folo..maka nya kami ke bangi yeee sabtu ptg nk maghrib tu..hehehehee & makan TGH+hi-tea+dinner kat Warta, bangi...peken rasa-mas jek..layan kan ajo...& DD ajak aku join dia ngan rakan2nya tgk harry potter kat KLCC...hahahaa aku on jek..sbb nye ade 2...yg per-1 kerana harry potter & ke-2 kerana KLCC...dah bertaun xjejak kaki kat situ..hahahahaa teruja tGK handbag + wedges...tp teruja jek mampoo..memiliki xmampoo lg yeee

dah lah wayang tu start kol 11.30pm yeee...& abis nak dekat kol 2.30am...huiksssss..tido lewat lg aku mlm tu...warghhhhhh

dengan mate kelat aku layan Harry Potter tu yeee...hampir terlelap jugak lah..tp aku gagah kan sbb nye si Harry tu lah kan...

Tapi aku HAM-pa ye kawan-kawan.... xseperti yg aku angankan [hehehe harry potter pon nk di-verangankan..xpaham aku ngan diri aku nih]...huhu :P xpelah....

aku xpuas ati kenapa Dumbledore mati dengan cara yg mudah..huwaaaaaa koman2 ade lah perang magic ke ape kn..kalo mcm tu mudah bek dr episode 1st lagi dia dah mati kan..huhuhu :P..ok abaikan jek ape yg aku merepekkan nih...

TAK-PE kite tunggu Harry Potter and Deathly Hallows part 1 & 2...apekah kesudahannya kan... tgu smpai 2011 lah gamak nye yeeee...nk taudetails...sila tgk Wikipedia Harry Potter sbb ade tulis bile akan di tayangkan...

Nota kaki: even ade org kate diz episode best..tp aku terpakse akur ngan perasaan ati aku yg mengatakan..aku xsuke...bkn 100% xsuke...cume 45% jek aku xsuke ok!..oklah ini sajek..selamat menonton Harry Potter ye kengkawan.,..SILA JGN TERPENGARUH ngan ape yg aku merepekkan...ini sekadar pandangan aku sajek...

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...