Friday, November 27, 2009

Nur Kasih

Oklah uols,

JANGAN LUPE LIRIK episod terakhir drama bersiri NUR KASIH pada malam ini yeaaaaa tepat jam kol 9pm....

seb bek raya aji jek kan..kalo raya puasa...kompem aku bertekak + bertegang leher ngan mak aku sbb mo skip beraya ke umah mak long aku..hahahahaa

Jangan aku plak yg terlupe kan..keh keh keh....aku nk tgk betul ke idak ape yg dia ramalkan oleh statistik penonton cerita itu pd malam ni mencecah 5juta...mak eihhhh..giller glemmer Adam ngan Nur kan..sume nak tau...penghabisannye...

Kalo cerita kesudahan seperti yg aku bace dlm sinopsis yg aku dapat..xpe lah jugak..kalo sebaliknye..mmg aku boikot lah cerita yg di tayangkan lepas nih [ade kene mengena ke? hik hik hik]

ok lah....sementara menunggu org balik semayang jumaat nih....layan seepisode dua citer yg lepas...:)

Nota kaki: Tolong lah aku...camne nk kawal napsu tengok rendang+ketupat?

7 comments:

Marvic said...

nur kasih?...hmmm..aku baru tengok dua episode je..tu pon yg lepas2..hahaha...so no komen about the ending..tp aku rasa Adam mmg sayang dgn nur tu...

Queenin Murni said...

hmm..1jam semalam adaah sgt sekejap!tak ckup drama.. hehhehehe!

saifurudin said...

Ending die paling smart aku sgt ske ....

zakiahck said...

yeheeee..aku pn sukes + pueh ati dgn ending die...
tp rs TAK CUKUP la tgk cite tue...nape abisssssss :-(ngeeee...

Yun said...

mmg ending yg kite suke...sbb happy ending kan..tp xpuas kan...sbb sume akan pkr yg same...apsal sampai sini jek....arggggghhhhh

saifurudin said...

bukan yg happy ending tu ar yun ... yg masa adam nak jumpe bapak die balik tu .. yg kaki die terjerlus sket .. ada api kat dalam tanah tu kuar sket .. pastu die kuatkan ati die ... abg die tak tolong tgk dan tersenyum .. ayah die berzikir berdoa dalam hati untuk die .. baru lah die dapat kekuatan untuk datang berjumpe ayah die ... gle best ...

saifurudin said...

bukan yg happy ending tu ar yun ... yg masa adam nak jumpe bapak die balik tu .. yg kaki die terjerlus sket .. ada api kat dalam tanah tu kuar sket .. pastu die kuatkan ati die ... abg die tak tolong tgk dan tersenyum .. ayah die berzikir berdoa dalam hati untuk die .. baru lah die dapat kekuatan untuk datang berjumpe ayah die ... gle best ...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...