Monday, November 23, 2009

Senyap

wat kuiz ngok ngek kat fesbuk td..dia kate aku pendiam...ok mmg pon :P

& smlm baru bangkitkan isu...plan ke sabah lom wat hape pon lagi....sbb alasan..lame lg....xdek lame mane..4bln jek lg!

arini plak...wat sengal plan laen..nk ke pulau...which is akan terjadi b4 g sabah..haih* kene plan lagik! nk confirm kan date..ngan mslh ramai yg nk simpan cuti utk big day lah raya lah itu lah ini lah kn.....

aku plak...senyap+melanguk dok pikir....mane nk dpt poket yg tebal supaya kalo aku berjalan-jalan sakan pon ..poket xkan rabak mcm bln lepas..bln ni...bulan2 sebelomnya...haih*

tgk lah nnt mcm mane...nk dpt kan pakej jln2 yg murah & puas ati.....& puas poket ku..hahahahhaa

----------------------------------------------
semalam lepak ngan budak Atat...aku gigih gak poie..sbb nk jumpe syah si atatleader...erm dia nk pass kad kawen nye kan...& izu pon same....even xramai..juz aku dd amir kecik izu + nuex syah ruzman idan & apeng....dptlah jugak aku sakit rahang sbb gelak melebihi had yg di tetapkan....huh..ilang keayuan aku smlm...

& idan dah sound...atat dah lame xdek aktiviti...mmg betul...bkn xdek langsung..ade tu mmg ade...cume masing2 pg dlm kumpulan kecik....erm yg ade pon aktiviti serang kenduri kawen bdk atat..tu sajek....tu lah..zaman dah berubah kan..skrg musim org mengawan..maka yg xmengawan..makan ajelah nasik minyak + gulai daging...hahahhaaha nk plan asik lah teraral dek majlis kahwen membe2..bkn nk salahkan org kawen but....itulah hakikatnye...keh keh keh.... tp g kenduri kawen..dpt jugak trip leisure ke sungai ke ayaq terjuin ka....nasik kandaq ka.....kepok lekor seround ka....ronda2 kampung ka...hehehehee

owh lupe plak nk masukkan cerita....dah lah meeting tu kat Puchong iaitu di restoran mug-mug...punye lah ramai org..ade ke patut jumpe pasangan xberapa cun & xberapa nk ensem [matilew aku kene tarik ambut jap lagik] kat situ..haih* dah lah kat opis ari2 gaduh sampai dok pon bontot membontot...ni jumpe dia...haih*....kasik lah jumpe jejaka tampan ke yg i leh ngorat ke kan...ni jumpe org dah kawen...cettt!!!!!!!
--------------------------------------------
bile ade plan...aku mule lah peneng...
bkn peneng ape..peneng camno nk wat budget tok diri sndr...hahahaa bkn dr segi kewangan tp yg lagik penting budget mase sndr...hahahahaahaaaa

Nota kaki: Mira...kite dah kene start ape yg ptt nih....

3 comments:

cyanamoose said...

wey.. tk cite ker ko jumpa sweet couple yg cun melecun... lalalala

Mira Suhani said...

erk huhu..tu la..aku xsempat nk pk even nk skodeng website2 tmpt2 menarik kat Sabah pon xterskodeng

saifurudin said...

haish ... aku pun tak sempat nak bg cdagn .. ahaha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...